Mobile Menu button
X
delen:

CV Storing?icons Brrr..

Wij verhelpen dezelfde dag!

Storingen in uw CV komen immers altijd ongelegen. U heeft opeens geen warm water meer of merkt dat uw verwarming het niet meer doet. Natuurlijk wilt u uw cv-ketel dan zo snel mogelijk weer werkend hebben.
Bel met onze storingsdienst en wij lossen uw probleem over het algemeen dezelfde dag nog op (99% van de meldingen). We zijn een erkend installateur, met monteur dekking over de gehele Randstad.

Uw merk: ons bekend

Wij werken met ervaren monteurs die kennis hebben van alle bekende ketels. De meest voorkomende reserveonderdelen hebben we op voorraad en altijd bij ons, waardoor uw probleem snel en vakkundig is verholpen. Benieuwd met welke merken wij bekend zijn? Op deze pagina vindt u een overzicht van bekende ketels die wij installeren. Door onze uitgebreide dekking, is er altijd wel een monteur bij u in de buurt die uw onderhoud kan uitvoeren of problemen kan verhelpen. Wij laten u niet in de kou staan!

Kosten

Of u nu een vaste klant van ons bent of niet: we lossen graag uw ketelproblemen op. We berekenen voorrijkosten, arbeidsloon en eventuele materiaalkosten. Heeft u bij ons een onderhoudsabonnement? Dan vallen de voorrijkosten en het arbeidsloon binnen het abonnement. U betaalt alleen nog voor de eventuele materiaalkosten. Hebt u een regelmatig onderhoud nodig aan uw verwarmingsinstallatie? Warmte Groep staat voor u paraat bij storingen. Klik hier voor een overzicht van onze onderhoudsabonnementen.

Contact

Komt u er zelf niet meer uit en wilt u snel een monteur bij u thuis? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bel met onze storingsdienst. Houd de eventuele storingscode – zichtbaar op het display van uw ketel - bij de hand.
Wist u trouwens dat onze historie meer dan 100 jaar terug gaat? Lees hier meer over wie wij zijn, u vindt er ook onze voorwaarden.


085 - 401 62 09 (centraal nr. tegen lokaal tarief)


U kunt uw storing ook online melden. Vul daarvoor onderstaand meldingsformulier in.


Meldingsformulier cv storing

Bestel een storingsmonteur door onderstaand formulier in te vullen.
* = verplicht in te vullen.

Bent u al klant bij ons? Dan is uw klantnummer voldoende:

Is er een storingscode zichtbaar op het display van uw cv-ketel? Vul die storingscode dan hier in:

Als u een storing heeft gemeld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Komt de melding buiten onze openingstijden dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact op. Betreft het een spoed storing dan kan u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Warmte Groep cv ketel service

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...