Mobile Menu button
X
delen:

Nieuws

Nieuws van Warmtegroep Installatie Techniek


nieuwere berichten - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - oudere berichten
icons

26-08-2015

Wie maakt de afspraak?

80% van de cv ketel onderhoudsafspraken wordt door de vrouw des huizes gemaakt.

Wij hebben de afgelopen maanden van alle bellers bijgehouden wie er belt en dat is in 80% van de gevallen een vrouw als het een onderhoudsbeurt of storing betreft. Ook bij de telefonische offerte aanvragen is het vaak (60%) de vrouw die de offerte aanvraagt.


icons

25-08-2015

Tijd voor onderhoud!

Najaar cv ketel onderhoudstijd?

In het najaar hebben wij een enorme toename van nieuwe klanten. Heel logisch want u wilt er voor de winter van verzekerd zijn dat uw ketel up to date is. Toch maakt het niet uit wanneer het onderhoud plaats vindt want i.v.m. de warmwater voorziening is uw ketel het hele jaar in bedrijf.

Wanneer u het onderhoud ook wilt laten uitvoeren zijn wij u graag van dienst.


icons

24-08-2015

Kies voor de vakman!

Particulier schakelt beunhaas vaker in.

Door de recente verhoging van de BTW op renovatie van 6 naar 21 procent zijn woningeigenaren eerder geneigd klussen zwart te betalen. Dat blijkt uit een rondgang van Vereniging Eigen Huis onder ruim 1000 leden.

Zwart laten klussen is niet zonder risico's, aangezien de kwaliteit van de werkzaamheden niet op papier wordt gegarandeerd. Voor een kwart van de huiseigenaren is dit reden genoeg geen zwartwerkers in te huren.

Ook als een zwartwerker schade veroorzaakt, en/of knoeiwerk levert (zie foto) heeft de huiseigenaar een probleem. Verzekeraars kunnen een claim dan geheel of gedeeltelijk afwijzen. Ten slotte riskeert een huiseigenaar zijn hypotheekrenteaftrek als de zwart betaalde klus met van de bank geleend geld wordt betaald.

knoeiwerk knoeiwerk

icons

21-05-2015

Wij feliciteren!

Wij feliciteren de familie Vos uit Barendrecht met het terug krijgen van het aankoop bedrag van de door ons geplaatste Remeha Tzerra cv ketel.

Na jaren tevreden gebruik van de Remeha W21 ECO ketel heeft de familie Vos opnieuw gekozen voor een Remeha ketel. De wens was meer warmwater en dan valt de keus al snel op de Remeha Tzerra 39c plus.

In het kader van het 80 jarig bestaan van Remeha is de familie Vos uitgeloot om het aankoop bedrag terug te krijgen. Vandaag is de waarde-cheque door Susanne Ouwens (Warmte Groep) en Ed Schillemans (Remeha) overhandigd aan de familie Vos.

Uitreiking aan familie Vos

nieuwere berichten - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - oudere berichten

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...