Mobile Menu button
X
delen:

Nieuws

Nieuws van Warmtegroep Installatie Techniek


nieuwere berichten - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - oudere berichten
icons

28-04-2015

BTW verhoging op arbeid per 1 juli 2015

I.v.m. de BTW-verhoging per 1 juli op arbeid gaat de prijs voor het Comfort abonnement naar € 115,- en het Comfort X abonnement naar € 75,-. Vóór 1 juli onderhoud uit laten voeren levert u een voordeel op van respectievelijk € 15,- of € 10,-.

Informatie over onze onderhoudsabonnementen


icons

16-04-2015

Nogmaals het gevaar van koolmonoxide!

Slecht/niet onderhouden cv-ketels veroorzaken koolmonoxidevergiftigingen. Jaarlijks raken ongeveer 100 mensen onwel of gewond door deze sluipmoordenaar.

Levensgevaar! Zeer gevaarljke situatie!

Een nieuwe bewoner schakelt ons in voor een onderhoudsbeurt aan een ketel die altijd onderhouden is geweest volgens de vorige bewoner.

Onze monteur constateert dat de branderpakking nog nooit vervangen is en de rookgassen vrij spel hebben. De isolatie is verpulverd door de hitte en de lucht aanzuig buis gedeeltelijk gesmolten. De afdichting van de voorplaat is onvoldoende zodat de rookgassen (koolmonoxide) ook in de ruimte kwamen.
Een mogelijk dodelijke situatie had het gevolg kunnen zijn bij een ketel waarvan de consument dacht dat die deskundig onderhouden was.

Deze ketel was niet meer te redden en is met spoed vervangen.

Met Warmte Groep CV-Ketel service haalt u een bij de Uneto-Vni aangesloten erkend bedrijf in huis waar de monteurs de juiste kennis en vakdiploma's op zak hebben.


icons

20-01-2015

Atag op TV nu al te bekijken!

Nu al de commercial bekijken? Klik op onderstaande afbeelding en bekijk alvast de exclusieve `voor-uitzending`.
video

Laat u uw huidige HR cv ketel in februari of maart vervangen door Warmte Groep en kiest u voor de als beste getest Atag E325ec dan kost dat u compleet met de slimme Atag One thermostaat maar € 1850,-.


icons

02-01-2015

Het gevaar van koolmonoxide!

Verkeerd geïnstalleerde of slecht/niet onderhouden cv-ketels veroorzaken koolmonoxidevergiftigingen. Jaarlijks raken ongeveer 100 mensen onwel of gewond door deze sluipmoordenaar.

De afgelopen jaren komen gemiddeld 10 mensen per jaar om door koolmonoxidevergiftiging. Het giftige gas ontstaat bij een onvolledige verbranding van gassen in een gasgestookt toestel en/of een slechte afvoer van deze gassen.

In november 2014 deed een tv-programma onderzoek naar het aantal incidenten. Het aantal slachtoffers bij zogenaamde open geisers neemt af, onder meer doordat er steeds minder geisers in omloop zijn. Opzienbarend is dat het aantal incidenten met (nieuwe) cv-ketels relatief gezien toeneemt. Door slechte installatie van verwarmingsapparatuur kunnen ook moderne ketels koolmonoxide lekken, zo blijkt in het programma. Een zorgwekkende situatie, zo concludeert ook voorzitter Tjibbe Joustra van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) die een onderzoek is gestart.

Sinds in 2007 de Vestigingswet voor bedrijven is afgeschaft, schrijft de wet geen specifieke vakbekwaamheidseisen voor aan installateurs. Iedereen mag zich dan ook installateur noemen.
De branche vereniging Uneto-Vni en Brandweer Nederland willen terug naar een situatie waarbij een goed opgeleide en kundige vakman de enige is die een cv-ketel of gasinstallatie mag aansluiten en onderhouden, net zoals het geval is in België en Duitsland.

Met Warmte Groep CV-Ketel service haalt u een bij de Uneto-Vni aangesloten erkend bedrijf in huis waar de monteurs de juiste kennis en vakdiploma's op zak hebben.


nieuwere berichten - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - oudere berichten

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...