Mobile Menu button
X
delen:

Nieuws

Nieuws van Warmtegroep Installatie Techniek


nieuwere berichten - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - oudere berichten
icons

17-09-2014

Bereikbaarheid van de cv ketel

Een in een keukenkastje ingebouwde cv ketel moet wel open kunnen.

Deze week was het weer zover... Met enige regelmaat komt het voor dat wij bij een nieuwe klant komen waar de cv ketel altijd onderhouden zou zijn. Dan blijkt de ketel ingebouwd te zitten in bijvoorbeeld een keukenkastje en de ketelmantel er niet af te kunnen. RaRa hoe is de ketel onderhouden?

Het is van belang dat als u de ketel of andere installatie delen inbouwt of wegwerkt achter een betimmering deze eenvoudig verwijderd kunnen worden voor onderhoud of reparatie.


icons

16-09-2014

Dit najaar niet te missen!

Retouractie Nefit

In de periode 9 september tot 31 december 2014 geld terug bij Nefit.

Nu uw cv ketel laten vervangen door een Nefit Trendline levert u € 100,- retour op van Nefit. En als daar ook de Nefit Easy thermostaat bij neemt zelfs € 150,- retour van Nefit.

Meer informatie over onze Nefit cv ketels


icons

11-09-2014

Intergas actie prijzen

Dit najaar kunnen wij de Intergas ketels tegen zeer interessante prijzen bij u installeren.

De al jaren op rij door de consument bekroonde Intergas ketels kunnen wij tegen concurrerende prijzen bij u installeren met twee jaar volledige garantie en service. Bij ons hoeft u geen allin-service abonnement bij te kopen dat zit gewoon in onze prijs.

Meer informatie over onze Intergas cv ketels


icons

01-09-2014

Goedkoop is duurkoop

Als je ergens weinig voor betaalt, kun je alsnog duur uit zijn.

Enige tijd geleden hebben wij een offerte uitgebracht voor het vervangen van de cv ketel bij de familie ... in Diemen. De oude Radson cv ketel moest vervangen worden door een Intergas ketel. De familie ... belde met ons dat men het aanmerkelijk goedkoper kon laten doen, maar als wij met die prijs meegingen kregen wij de opdracht. De aanbieder bleek een webwinkel te zijn die de montage door een plaatselijk monteur (ZZP) liet uitvoeren. Wij wensten de familie ... veel succes en nodigden hen uit om wellicht het onderhoud in de toekomst door ons te laten uitvoeren.

Afgelopen week nam de familie ... contact met ons op of wij de nieuwe ketel konden controleren omdat het warmwater niet werkte maar ook de cv niet op de thermostaat reageerde en de webwinkel en de monteur het af lieten weten. Wij hebben hier op basis van arbeidsloon de thermostaat juist aangesloten, een speciale klep vanwege de vloerverwarming gemonteerd en de rookgasafvoer gebeugeld.

Dit was voor inmiddels onze klant een confrontatie met de uitdrukking "goedkoop is duurkoop". Advies... ga in zee met een echte installateur die u niet in de kou laat staan.


nieuwere berichten - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - oudere berichten

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...