Mobile Menu button
X
delen:

Nieuws

Nieuws van Warmtegroep Installatie Techniek


nieuwere berichten - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - oudere berichten
icons

25-08-2016

De zekerheid van 10 jaar Garantie

 

De zekerheid van 10 jaar geen onverwachte kosten met de BlueSense CV ketels.

Laat u dit najaar uw cv-ketel vervangen door een BlueSense cv-ketel dan geven wij u 10 jaar garantie op een defect onderdeel.


icons

25-08-2016

De Vaillant Voordeelweken komen er weer aan

De Vaillant Voordeelweken

In de periode 1 september t/m 31 december 2016 € 100,- cashback van Vaillant bij een Eco Tec plus en € 175,-  bij een Eco Tec plus met vSMART thermostaat. 

 

vSMART slimme thermostaat

De vSMART is een strak vormgegeven draadloze thermostaat voor Vaillant cv-ketels. Met behulp van de gratis app kan de vSMART eenvoudig worden bediend op meerdere smartphones of tablets tegelijkertijd. De vSMART is overal in huis draadloos te plaatsen.

Het weekprogramma heeft vele schakelpunten waardoor de thermostaat per dag vaak van programmaprofiel kan wisselen.


icons

10-08-2016

Kans op € 25,- Cash Back door uw ervaring te delen

 

De familie Bos uit Breda is na de geplaatse recentie bij "klant ervaringen" uit de laatste 25 recensies geloot en ontvangen binnen enkele dagen € 25,- op hun bankrekening.

 


icons

15-07-2016

Warmte Groep erkend conform de nieuwe erkenningsregeling voor gastoestellen REGT 2016

 

Sterkin heeft gemeend dat het noodzakelijk is voor de installatiebranche dat er een erkenningsregeling is, in aanvulling op reeds bestaande erkenningsregelingen, die mede omvat het onderhoud van de gastoestellen, zoals CV-ketels, geisers en gaskachels. De REGT 2016

 

In de installateursmarkt en bij consumenten is onrust ontstaan over het koolmonoxidegevaar met betrekking tot gasverbrandingstoestellen. Deze onrust is mede ontstaan naar aanleiding van een onderzoeksrapport door de Onderzoeksraad voor Veiligheid naar CO-ongevallen met gasverbrandingsinstallaties.

 

Met de nieuwe erkenningsregeling beoogt Sterkin te voorzien in de behoefte van de markt aan een goede erkenningsregeling, waarbij veel aandacht wordt besteed aan het controleren van de veiligheid van toestellen en installaties, aan (bij-) scholing en persoonserkenning. Nieuw ten opzichte van reeds bestaande erkenningsregeling op gastechnisch gebied zijn onder meer:
• Persoonserkenning
• Specifiek gericht op onderhoud
• De mogelijkheid tot verplichte bij- en nascholing
• Het geven van aanwijzingen hoe de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.
• Inspectie op onderhoudswerkzaamheden en indien van toepassing eveneens op plaatsing van toestellen.

Hiermee is deze erkenningsregeling in feite ook een uitbreiding op de reeds bestaande Gastechnische erkenningsregeling (REG 2008) van Sterkin. Een REG 2008 Erkende voldoet niet automatisch aan de vereisten voor de REGT 2016 erkenningsregeling en vice versa.

 


nieuwere berichten - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - oudere berichten

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...