Mobile Menu button
X
delen:

Nieuws

Nieuws van Warmtegroep Installatie Techniek


nieuwere berichten - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - oudere berichten
icons

15-07-2016

Warmte Groep een goede keus voor het onderhouden van uw CV-ketel.

 

 

De Consumentenbond laat zien dat in 2015 gedane onderzoek dat het CV-ketel onderhoudscontract van Warmte Groep op één euro na de goedkoopste is met het Comfort X abonnement met jaarlijks onderhoud in vergelijking met andere aanbieders! Naast veiligheid, energiebesparing en minder kans op storingen is dit een extra reden om uw cv-ketel te laten onderhouden door Warmte Groep CV-ketel service.

 

 


icons

08-07-2016

Cash Back door uw ervaring te delen.

 

De familie Waanders uit Den Bosch is na de geplaatse recentie bij "klant ervaringen" uit de laatste 25 recensies geloot en ontvangen binnen enkele dagen € 25,- op hun bankrekening.

 


icons

04-07-2016

Warmte Groep CV-ketel service introduceert twee All-In abonnementen!

 

Vanwege de grote vraag hebben wij nu ook All-In abonnementen in onze diensten opgenomen.

 

Met het Comfort All-In abonnement heeft u 2 jaar recht op onze service en betaalt u geen voorrijkosten, arbeidsloon en materiaal kosten bij reparaties in de cv-ketel inclusief het één keer per twee jaar uitvoeren van een cv-ketel onderhoudsbeurt.

 

Met het Comfort X All-In abonnement heeft u 1 jaar recht op onze service en betaalt u geen voorrijkosten, arbeidsloon en materiaal kosten bij reparaties in de cv-ketel inclusief het één keer per jaar uitvoeren van een cv-ketel onderhoudsbeurt.


icons

21-06-2016

Wij zijn er klaar voor.

Kabinet onderzoekt voorstellen UNETO-VNI voor wettelijke erkenningsregeling

 

Het kabinet publiceerde vrijdag 17 juni 2016 zijn langverwachte brief als antwoord op het rapport 'Koolmonoxide - onderschat en onbegrepen gevaar' van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV). Diverse aanbevelingen vanuit het rapport en voorstellen van UNETO-VNI worden in het maatregelenpakket overgenomen of worden nader onderzocht. Eind 2016 informeert het kabinet de Tweede Kamer verder over deze te nemen maatregelen.

 

Een van de aanbevelingen in het onderzoeksrapport van de OVV is om een wettelijke erkenningsregeling in te stellen voor installatie en onderhoud van gastoestellen. In deze regeling worden onder andere aanvullende eisen gesteld aan de vakbekwaamheid van monteurs. UNETO-VNI streeft ernaar dat deze aanbeveling van de OVV door het kabinet wordt overgenomen. Om dit te realiseren voert UNETO-VNI regelmatig overleg met de overheid, met consumentenorganisaties en andere belanghebbenden.

 

Aangescherpte toelatingscriteria
De toekomstige aanpassing van de erkenningsregeling is ook van invloed op de toelatingscriteria van UNETO-VNI. UNETO-VNI scherpt, onder voorbehoud van goedkeuring van de Ledenraad, haar lidmaatschapscriteria aan die verbonden zijn aan het gasvakgebied. Voor nieuwe leden gaat dit in per 1 januari 2017, voor bestaande leden geldt een overgangsperiode. Bij het niet voldoen aan de criteria gaan nadrukkelijkere sancties volgen.

 

UNETO-VNI biedt vanuit de Vakgroepen Klimaat en Duurzame technieken (VKD) en Verhuur en Service Energietoestellen (VSE) alle gekwalificeerde leden ondersteuning voor het op peil brengen en houden van de vereiste vakbekwaamheid.

 


nieuwere berichten - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - oudere berichten

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...