Mobile Menu button
X
delen:

Nieuws

Nieuws van Warmtegroep Installatie Techniek


nieuwere berichten - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - oudere berichten
icons

11-05-2016

Goedkoop bleek Duurkoop

Onze monteur kwam vandaag voor de eerste onderhoudsbeurt nadat vorig jaar de ketel vervangen is door een ander bedrijf. De klant was tevreden maar het bedrijf deed geen onderhoud en dat was eerste jaren ook niet nodig volgens zegge.

Klant vond echter af en toe wat water op de ketel en vond dat er wel vaak bijgevuld moest worden en belde ons. De monteur constateerde dat alle oude materialen van de rookgasafvoer hergebruikt waren en waarvan een bocht doorgerot was. Dit was niet alleen de oorzaak van de lekkage maar de rookgassen kwamen ook nog eens in de ruimte, een hele gevaarlijke situatie dus.   

Ook de appendages waren niet vervangen, waarvan het expansievat lek was. Het plaatsen van de ketel was goedkoop, wat nu echter duurkoop blijkt te zijn.


icons

09-05-2016

€ 25,- cash back

Vandaag is de heer Korstanje uit Delfgauw de gelukkige en is uit de laatste 25 gegeven reviews geloot en ontvangt € 25,- op zijn bankrekening van ons. 


icons

29-04-2016

Naar ziekenhuis door koolmonoxide

Afgelopen periode zijn er in Amsterdam 3 bewoners naar het ziekenhuis gebracht. Door de brandweer werd een hoge concentratie koolmonoxide gemeten.

De bewoners werden in de nacht onwel en waarschuwde de brandweer die een defecte cv-ketel met een te hoge concentratie koolmonoxide (CO) vaststelde.

Voorgaande geeft het belang van regelmatig onderhoud van de cv-ketel van levensbelang kan zijn.


icons

15-04-2016

Je komt echt van alles tegen.

Om de ketel op gelijke hoogte met het keuken kastje te krijgen heeft de "installateur" als je hem zo mag noemen tenminste op gevaarlijke wijze de originele rookgasbuis in de ketel ingekort (het witte stukje hoort bovenop de ketel te zitten). Het toestel is door dit handelen ook geen gesloten toestel meer.


nieuwere berichten - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - oudere berichten

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...