Mobile Menu button
X
delen:

Nieuws

Nieuws van Warmtegroep Installatie Techniek


nieuwere berichten - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - oudere berichten
icons

02-03-2016

Service monteur aan het woord.

Voorafgaand gaf de klant aan dat het zo borrelde als de ketel brand en moest regelmatig gereset worden. Wat bleek in de verticale rookgas afvoer stond (condens) water. Na het boren van een gaatje in de buis konden er 5 emmers water afgetapt worden. De rookgasafvoer wordt vervangen en op de juiste manier gemonteerd.

icons

19-02-2016

Service monteur aan het woord.

Tijdens het onderhoud controleer ik altijd visueel de rookgasafvoer. Nu ging deze direct boven de ketel met aluminium door de muur. Toch even kijken omdat het geen buitenmuur was, wat bleek de afvoer ging via een berging naar de buiten muur maar in plaats van met aluminium was de rookgasafvoer met hemelwaterafvoer 80 aangesloten door een “erkend” installateur met de stickers van een DHZ keten er nog op.


icons

10-02-2016

Service monteur aan het woord.

Bij een lekkage melding constateerde ik dat er water via de luchttoevoer in de ketel kwam. Ketel was op een CLV systeem aangesloten. In overleg met de VVE zijn de bovenliggende woningen bezocht waarbij bleek dat bij een ketel vervanging door de “installateur/badkamermonteur’’ de rookgasafvoer met de luchttoevoer verwisseld was. Dit wijst er maar eens op dat er nog veel knoeiers rondlopen.

icons

05-02-2016

Ventilatie monteur aan het woord.

Bij het schoonmaken van de mechanische ventilatie kanalen in een pand met meerdere bewoners klacht de bovenste bewoners over stank. Wat bleek de uitmonding van de ventilatie unit ging niet naar buiten maar via de afzuigkap de woning in. Lekker fris!!

nieuwere berichten - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - oudere berichten

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...