Mobile Menu button
X
delen:

Selectie comfort warmwater klasse 6 en een cv vermogen tot 42 kw

icons

Warmte Groep cv-ketel-service heeft de meest geplaatste CW6 ketels met een CV vermogen tussen de 26 en 42 kw en geschikt voor als u veel warmwater comfort wenst op een rij gezet.

De prijzen zijn compleet gemonteerd met expansievat, overdrukveiligheid, inlaatcombinatie, gaskraan, vulkraan, twee jaar 24/7 full service en garantie.

Hierna een aantal van de meest geplaatste modellen inclusief montage vanaf:

Intergas kombi kompakt HRE(A)36/48 42 kw CW5+ inclusief twee jaar een GRATIS service abonnement en twee jaar volledige materiaal garantie.42 kw€ 1.600,00
Nefit Trendline HRC25 Aquapower+25 kw€ 2.200,00
Nefit Trendline HRC30 Aquapower+30 kw€ 2.290,00
Remeha Calenta 40ltr inclusief twee jaar een GRATIS service abonnement en twee jaar volledige materiaal garantie.34 kw€ 2.200,00
Vaillant eco TEC Plus VHR 34/5-5i 30 kw CW630 kw€ 2.211,00
Vaillant eco TEC Plus VHR 35-38/5-5 35 kw CW5+35 kw€ 1.721,00

Prijs is inclusief B.T.W., montage, en een 2-jarig gratis service abonnement inclusief de materiaalkosten. Hiermee bent u 2 jaar verzekerd van onze 24/7 service.

De aangeboden toestellen met warmwater klasse CW4 en CW5 vallen onder energielabel .
Toestellen met warmwaterklasse CW3 vallen onder energie label .

Wij vervangen uw cv-ketel voor een redelijke prijs met de best mogelijke service. Ongetwijfeld kunt u een goedkopere aanbieder vinden, maar stel u zelf de vraag: kan dat voor zo'n prijs? Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde materialen, gediplomeerde monteurs en volgens de wettelijke regels.

De prijzen voor de vervanging van cv-ketels wijzigen regelmatig door aanbiedingen en bonussen gegeven door de fabrikanten. Wij bieden in onze offerte de laagste prijs (deze kan afwijken van de op deze website genoemde prijzen). Heeft u van een college een andere prijs meld het ons!!!

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...