Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - volgende Laatste
Bericht van Linda van Rooijen uit Vleuten
geplaatst op 19-07-2018
Beste Warmte Groep, Hartelijk dank voor de prettige eenmalige onderhoudsbeurt op woensdag 11 juli. Ik ben zeer content met de manier waarop is gecommuniceerd, zowel voorafgaand aan het bezoek (een half uur voorafgaand netjes gebeld) en tijdens het bezoek. Er is duidelijk uitgelegd wat er vervangen moest en kon worden met bijbehorende consequenties. Tevens prettige monteurs qua persoonlijkheid en werkwijze. Ik heb mij zeer op mijn gemak gevoeld op het moment dat zij in ons huis waren op woensdag 11 juli, dat is wel eens anders geweest bij voorgaande servicehouders.
Bericht van j van asperen uit zoetermeer
geplaatst op 19-07-2018
voor het onderhoud van onze cv-ketel in ons huisje in Ermelo zijn wij heel tevreden.goede uitleg over de problemen en goede klant vriendelijkheid.
Bericht van Imp uit Den haag
geplaatst op 18-07-2018
Agressieve werkwijze en niet vriendelijk
Bericht van Tim uit Rotterdam
geplaatst op 18-07-2018
We zijn goed geholpen - jaarlijkse controle resulteerde in wat onderdelen die vervangen moesten worden maar dit werd netjes van tevoren besproken en de uiteindelijke kosten waren schappelijk en netjes gespecificeerd in de factuur die ik per email ontving.
Bericht van C. Vonk uit Utrecht
geplaatst op 17-07-2018
Duidelijke uitleg van de werkzaamheden.
Bericht van N.C.Sonnevelt uit Papendrecht
geplaatst op 17-07-2018
Keurig op tijd en goede service
Bericht van Klaas Grift uit Harderwijk
geplaatst op 17-07-2018
Nadat ik via de duidelijke website een aanvraag had ingediend voor een onderhoudsbeurt van mijn CV ketel, werd al snel via de mail een afspraak gemaakt. Mooi op tijd verscheen de medewerkster om het onderhoud uit te voeren. Dat werd snel en netjes uitgevoerd. Ik ben erg tevreden.
Bericht van Willeke Boxhoorn uit Zoetermeer
geplaatst op 16-07-2018
Ik ben heel tevreden met de service. Ter plekke een duidelijke prijsopgave voordat de werkzaamheden beginnen en vlot klaar. Alleen een beetje jammer dat de afspraak een maand duurde door drukte.
Bericht van KJ Bosch uit HAARLEM
geplaatst op 13-07-2018
Zouden in de ochtend tussen 9 en half 12 komen echter waren ze er pas na half 12. Dit x hoefde de ketel niet uit elkaar en schoon gezogen te worden. Alleen de voorplaat ging eraf en een meting gedaan en chifon geleegd. Wel werd er gezegd dat er volgende x een nieuw onderdeel van 85 euro in moest....Had dit x jammer genoeg het gevoel dat het werk afgeraffeld is. Andere malen was het prima.
Bericht van Jan uit Rotterdam
geplaatst op 12-07-2018
Vriendelijk en deskundig geholpen bij telefonisch afspraak maken i.v.m storing CV. Monteur heeft volgens afspraak netjes van te voren gebeld dat hij er aan kwam. Vriendelijke monteur, defect onderdeel snel vervangen. Prima!
- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...