Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 118 - 119 - 120 - 121 - 122 - 123 - 124 - 125 - 126 - 127 - 128 - 129 - 130 - 131 - 132 - 133 - 134 - volgende Laatste
Bericht van J. van Boekel uit Den Haag
geplaatst op 29-04-2016
Vandaag prettig geholpen door een vakkundige monteur van warmtegroep! Het jaarlijkse onderhoud is weer geregeld!
Bericht van heidi verkooijen uit dongen
geplaatst op 29-04-2016
Hele snelle service! Kwamen dezelfde dag nog voor storing. Goede afhandeling en duidelijke uitleg.
Bericht van a.koekenbier uit westzaan
geplaatst op 29-04-2016
Vakkundige dame, welke storing prima heeft verholpen.
Bericht van Pascal uit Zeist
geplaatst op 29-04-2016
Vriendeljke servicemonteur die ook goed heeft uitgelegd wat er vervangen moest worden en wat bovenop het onderhoud kwam. Woon pas in dit appartement en de ketel is relatief jong, jammer dat er dan extra kosten zijn, maar ik begin wel liever met een goedwerkende en onderhouden cv ketel. Moesten onderdelen vervangen worden en werd gelijk gehaald in de groothandel, top gedaan!
Bericht van Wouter Vroom uit Almere
geplaatst op 29-04-2016
Eerste keer klant en 1e bezoek: Goede monteur die snel zijn werk deed. Iets te snel misschien; bij trap aflopen liet hij van 2 meter zijn gereedschapstuk vallen van de trap op de vloer: 2 putjes in de laminaatvloer. Hij zei niks -geen sorry ofzo- en dat was eigenlijk het stomme. De beschadiging zagen we pas toen hij weg was en we eens goed gingen kijken. Jammer maar we doen het er maar mee. De gebruikte natte handoek naast de ketel op zolder op de vloer voor een kattenhok laten liggen terwijl je beneden afsluit met de administratiebon, ook weer zo'n kleinigheid, ik bedoel, neem die ff mee op weg naar beneden. Enfin, volgende keer beter?!
Bericht van Chris uit Hilversum
geplaatst op 28-04-2016
Goed geholpen door nette monteur. Door de reiniging van de CV-ketel is een storing die we af en toe hadden niet meer teruggekomen... (wat de monteur al voorspelde) Tot nu toe, dus erg tevreden.
Bericht van J.M. Blom uit Utrecht
geplaatst op 26-04-2016
Het onderhoud aan onze nieuwe ketel is volgens planning en vakkundig uitgevoerd op basis van een nieuw afgesloten Comfort onderhoudscontract (€115 per 2 jaar). Het was prettig geweest wanneer bij het afsluiten daarvan een indicatie was gegeven van de kosten voor materialen (pakking e.d.) die naast het contract nog vergoed dienen te worden. Verder prima!
Bericht van Ronald uit Utrecht
geplaatst op 25-04-2016
Monteur kwam vaardig over, eerste onderhoudsbeurt was snel klaar. Meerkosten werden keurig overlegd. Erg tevreden. Tip: een mailbevestiging van de afspraak vooraf was prettig geweest. Toen het richting 4 uur ging (monteur zou "ergens na 12" komen) vond ik het wel spannend worden. Ik was vergeten in de agenda te zetten bij welk bedrijf ik uiteindelijk het contract aangegaan was, dus bellen was ook lastig. Helemaal fijn zou zijn als de tijdsinschatting een dag van te voren verfijnd doorgemaild kan worden, dan had ik niet thuis hoeven werken.
Bericht van Hans Hombrink uit Nieuiwegein
geplaatst op 23-04-2016
Monteur kwam binnen de afgesproken tijd. Heeft goede toelichting gegeven op het onderhoud op onze ketel en wat aanbevelingen gedaan die we dan ook zullen opvolgen. Geeft weer een gerust gevoel dat je ketel professioneel wordt onderhouden.
Bericht van Monique Kolfschoten uit Utrecht
geplaatst op 22-04-2016
Prettig contact, ter zake kundig; Op tijd, zoals afgesproken; Omdat Maarten vanwege een ombouw om de 2e CV-ketel in bovenhuis deze niet kon schoonmaken, werd er niet geklaagd maar zelfs begrip getoond en er werd meteen een nieuwe afspraak gepland. Kortom ik ben heel tevreden.
Eerste Vorige - 118 - 119 - 120 - 121 - 122 - 123 - 124 - 125 - 126 - 127 - 128 - 129 - 130 - 131 - 132 - 133 - 134 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...