Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij da rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - volgende Laatste
Bericht van Peter Seegers uit Utrecht
geplaatst op 04-01-2018
Weer de jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad van de Warmte Groep. Super uitgevoerd door vriendelijk en vakkundig personeel.
Bericht van M. Sorentsen uit Utrecht
geplaatst op 04-01-2018
Ketel op een naar mij deskundige wijze gemonteerd zoals je mag verwachten.
Bericht van Jessica uit Aerdenhout
geplaatst op 04-01-2018
Telefonische dienst verlening zou wel beter mogen. Heb wel 4 x gebeld en hoor dan automatisch dat het druk is en later terug moet bellen. Eindelijk iemand aan de lijn waar ik ondermeer deze klacht uit. Krijg dan te horen dat er bewust gekozen is voor verbinding verbreken in plaats van in de wacht zetten omdat de meeste klanten dit prettiger vinden. Ik vind dat een bedrijf wel een betere dienst verlening mag bieden. Monteurs zijn prima.
Bericht van Suurmeijer uit Utrecht
geplaatst op 04-01-2018
Via mijn man vernomen, ik was niet thuis, dat de monteur zeer geschikt was. Vriendelijk, leuk, servicegericht, flexibel. Top! Zelf ben ik zeer tevreden over de communicatie met warmtegroep zowel via e-mail als telefoon.
Bericht van Fam Hesselberth uit Tilburg
geplaatst op 04-01-2018
Het was voor ons de eerste keer met deze firma en dat is goed bevallen. De controle werd veel uitvoeriger gedaan dan voorheen. Geeft je een veilig gevoel. Fam. Hesselberth
Bericht van Roozen uit Tilburg
geplaatst op 04-01-2018
Het onderhoud aan de CV is goed verlopen, en vriendelijk. Dus is het goed bevallen
Bericht van Meijer uit Rotterdam
geplaatst op 04-01-2018
De monteur een zekere meneer Dew heeft mijn CV netjes schoon gemaakt en gezien dat onderdelen vervangen moesten worden
Bericht van De la Ruee uit Amsterdam
geplaatst op 03-01-2018
Top service, op tijd, echt professioneel, vriendelijk en aardig. Goede advies, goede meetapparatuur, voelt wel betrouwbaar.
Bericht van Mensink uit Bussum
geplaatst op 03-01-2018
We zijn heel goed geholpen door jullie monteur. Hij dacht mee en gaf goede adviezen. We zijn echt super tevreden met jullie diensten!
Bericht van Galina uit Zandvoort
geplaatst op 03-01-2018
Gister is de Warmte Groep langsgeweest. Zeer prettige ervaring mee gehad, hele aardige medewerker die goed met mij meedacht en professioneel werk heeft afgeleverd. Hij legde alles wat hij deed aan mij uit, evenals de kosten die daarbij hoorde en aangezien het mijn eerste eigen huis is, prettig om te weten wat er binnen een contract bij jullie valt en hoe het geregeld is met kosten van reparaties etc. Ook heeft hij mij geadviseerd om een koolmonoxidemeter aan te schaffen voor de veiligheid. Kortom prettig bedrijf en goede service!
Eerste Vorige - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...