Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 149 - 150 - 151 - 152 - 153 - 154 - 155 - 156 - 157 - 158 - 159 - 160 - 161 - 162 - 163 - 164 - 165 - volgende Laatste
Bericht van Rein Wouters uit Soest
geplaatst op 18-10-2015
Op vrijdag 9 oktober kwam een jonge vrouw het onderhoud aan mijn ketel doen. In eerste instantie was ik verrast, omdat ik nog nooit een vrouwelijke verwarmingsmonteur gezien had, maar wat een doortastendheid en kennis bracht ze mee! Helemaal goed. Wist waarover ze het had. En ook zeer vriendelijk en geduldig met het beantwoorden van de vragen die ik stelde over de ketel en dergelijke. Mijn complimenten.
Bericht van Manja Greutert uit Amsterdam
geplaatst op 18-10-2015
Voor de eerste keer CV-onderhoud (ketel is nieuw). Prima binnen de afgesproken tijd was de monteur (vrouw, leuk!) er. Prettig contact, heldere communicatie. Professioneel en adquaat. Kan iedereen deze firma aanraden.
Bericht van H.J. Busbroek uit Woudenberg
geplaatst op 18-10-2015
afgelopen week zijn de service-monteurs correct binnen het afgesproken tijdvak geweest. Onderhoudsbeurt is keurig uitgevoerd; CV weer goed afgesteld, pakking vervangen, zoals gepland bij de vorige beurt. Beleefde en deskundige vakmensen. Dit bedrijf van harte aanbevolen! Chapeau!!
Bericht van M. van Baardewijk uit Alphen aan den Rijn
geplaatst op 18-10-2015
Goed werk uitgevoerd door de monteur . De afspraak datum en tijd voor uitvoering van onderhoud aan de c.v. installatie was perfect Vr. Gr
Bericht van Maarten Hageraats uit Arnhem
geplaatst op 12-10-2015
Servicebeurt netjes volgens afspraak uitgevoerd. Prijs van gebruikt materiaal afgestemd en werkzaamheden keurig uitgevoerd. Tevens goed op de hoogte gebracht van de uitgevoerd werkzaamheden, kortom een aanrader.
Bericht van Anneke uit Leiden
geplaatst op 06-10-2015
Wij hebben een serviceabonnement afgesloten bij Warmtegroep en gisteren is de eerste beurt uitgevoerd door Suzanne. Verliep heel prettig allemaal, en prima werk geleverd. We hadden tot nu toe geen klachten over de verwarming , maar sinds de servicebeurt is de temperatuur in huis gelijkmatiger, en dat is wel fijn. Blijkbaar is de ketel beter afgesteld. Onze eerdere monteur (van een ander bedrijf) heeft dat nooit zo gedaan. We zijn al met al erg tevreden.
Bericht van A.van Rijswijk uit Rotterdam
geplaatst op 05-10-2015
Wij waren aan een nieuwe cv ketel toe. En hebben een gesprek gehad met Warmte groep en nog 4 andere installateurs. Wij hebben gekozen voor Warmte groep, omdat het gesprek leuk, vlot en niet dwingend was met goede adviezen. Tijdens de installatie hadden wij de zelfde ervaring snel en goed maar vooral ongedwongen dit was een prettige gedachte voor de toekomst bij het onderhoud en het aller belangrijkste is de ketel functioneert perfect.
Bericht van Bas uit Den Haag
geplaatst op 05-10-2015
Afgelopen donderdagavond geconfronteerd met een storing, gebeld en volgende ochtend stond Suzanne op de stoep die de storing snel en vakkundig heeft verholpen en zeer netjes heeft gewerkt
Bericht van C uit Culemborg
geplaatst op 04-10-2015
Zeer gedreven monteurs. Er vond goed overleg plaats met ons voor er dingen werden uitgevoerd. Prettige service kortom prima bedrijf
Bericht van Ulehake uit Hoofddorp
geplaatst op 03-10-2015
Pas geleden is er bij ons onderhoud uitgevoerd aan de HR ketel. Zelfs een hardnekkig probleem dat al vanaf het begin in onze ketel zat heeft zij verholpen. Wij zijn erg tevreden.
Eerste Vorige - 149 - 150 - 151 - 152 - 153 - 154 - 155 - 156 - 157 - 158 - 159 - 160 - 161 - 162 - 163 - 164 - 165 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...