Gastenboek van Warmtegroep Installatie Techniek
Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 159 - 160 - 161 - 162 - 163 - 164 - 165 - 166 - 167 - 168 - 169 - 170 - 171 - 172 - 173 - 174 - 175 - volgende Laatste
Bericht van henk kerckhof uit zoetermeer
geplaatst op 23-02-2015
De onderhoudbeurt was onze eerste ervaring met WG. Na aanmelding kreeg ik keurig een ingeplande datum met dagdeel toegezonden die ons goed uitkwam, maar als dat niet uit zou komen dan was dat ook geen probleem.
Bericht van Broekweg E. uit De Bilt
geplaatst op 23-02-2015
Prettige medewerkers die weten hoe ze zich moeten gedragen bij een klant in huis.
Bericht van Ubachs uit Barendrecht
geplaatst op 23-02-2015
Ik ben zeer onder de indruk van de wijze waarop onderhoud is gedaan aan mijn AGPO cv ketel. Ik heb er bij voorgaande bedrijven altijd bij gestaan en er werd nooit meer gedaan dan een beetje blazen en afgeven op de ketel dat die zo slecht zou zijn. Nu is alles opengemaakt, afgesteld pakkingen vervangen en alles nagemeten. Warmte Groep is wat mij betreft een prima keus.
Bericht van Mastenbroek uit Maarssen
geplaatst op 13-02-2015
Zo juist een nieuwe warmte ketel geplaatst door twee nette jonge mannen. snel een efficiënt gewerkt alles keurig opgeruimd en werking uitgelegd. TEVREDEN
Bericht van Angéla uit Amsterdam
geplaatst op 12-02-2015
Vandaag onderhoud cv ketel gehad door Susanne. Netjes en goede uitleg gekregen. Ze heeft ook een te hoge gasdruk geconstateerd waardoor ik meteen Liander in kon schakelen zodat dat verholpen kon worden. Helemaal top dus, Bedankt!
Bericht van Jeroen Haaima uit Breda
geplaatst op 06-02-2015
Prima onderhoudsbeurt verricht door warmte groep. Snel, vakkundig en zonder al te veel rommel. Keurig gebeld voor aankomst (monteur was eerder dan gepland) en vooraf aangegeven wat er moest gebeuren en wat er moest worden vervangen. Kortom: alles prima voor elkaar voor een goeie prijs!
Bericht van Hors uit Zwijndrecht
geplaatst op 24-01-2015
Bij installatie is mij gevraagd een referentie te schrijven dat was ik nog vergeten maar bij deze dan. De in september 2014 geplaatste Ferroli BlueSense is een geweldige ketel! Lekker stil en veel warmwater. Daarnaast blijkt hij energie-zuinig t.o.v. mijn vorige AGPO econpact en helemaal storings vrij wat ook een verademing is. En uiteraard ook tevreden over de vooraf door u geven adviezen en montage.
Bericht van Kris uit Zoetermeer
geplaatst op 23-01-2015
Ik ben op het advies van Warmte Groep afgegaan en heb vandaag een Ferroli Blue Sense laten monteren en deze is naar volle tevredenheid voor de afgesproken prijs gemonteerd (HaHa).
Bericht van Van Dijck uit Breda
geplaatst op 23-01-2015
Net een nieuwe ketel laten installeren door de Warmte Groep. Vooraf al gebeld met een aantal vragen en ik was verzekerd dat er geen extra kosten bij zouden komen, niet dus! Ter plaatse werden we geconfronteerd met onverwachte kosten van een paar honderd euro. Na mijn beklag per mail (wil alles zwart op wit) een zeer onsympathieke mail terug gekregen, word gewoon gezegd dat het je eigen schuld is (wat niet zo is) in plaats van te zoeken naar een oplossing. Gezien de reacties op andere klanten die niet geheel tevreden zijn is dit hun normale manier van werken vrees ik. Hierbij wil ik wel melden dat de installateurs prima werk verricht hebben, het gaat mis bij de kantoorwerknemers.
Onze reactie: Wij vinden het jammer dat u ondanks onze uitleg ontevreden blijft en dit bericht plaats. De extra kosten zijn voortgekomen uit de onvolledig door u verstrekte informatie, u heeft toch gekozen om de installatie door te laten gaan en ben op dat moment akkoord gegaan met de meerkosten.
Bericht van Dirk Huygevoort uit Delft
geplaatst op 20-01-2015
Compliments ... netjes een nieuwe ketel bij mij aan de muur gezet. Geen rommel en alles duidelijk verteld hoe het werkt. AANBEVOLEN.
Eerste Vorige - 159 - 160 - 161 - 162 - 163 - 164 - 165 - 166 - 167 - 168 - 169 - 170 - 171 - 172 - 173 - 174 - 175 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...