Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - volgende Laatste
Bericht van Frans uit Breda
geplaatst op 21-04-2018
Eigenlijk ben ik een beetje overdonderd geweest wsnt in sept was mijn ketel jig gecontroleerd en nu ik overstap krijg ik een rekening van ruiim 300 euro geprrsenteerd. Onderhoud uit voorzorg terwijl ik met mijn zelfde ketel merk al ruim30 jaar geen noemenswaardige kosten heb gehad had ik dan toch niet moeten switchen de tijd zal het leren
Bericht van Leen van Schie uit Spijkenisse
geplaatst op 21-04-2018
Vriendelijke en deskundige monteur. Alles goed en duidelijk uitgelegd ivm kleine reparatie.
Bericht van I van Rijn uit Barendrecht
geplaatst op 20-04-2018
Ik ben zeer tevreden over de monteur. Heel correct in omgang en zeer kundig. Naast het geen waar hij voor kwam, merkte hij op dat er geen brandwerende manchetten zijn rondom de openingen in de muur, en ook niet bij de mechanische ventilatie, en dat ik dit moest melden bij de VvE. Bijzonder attent en goed geobserveerd.
Bericht van Ineke Peeters uit Dongen
geplaatst op 20-04-2018
Ik kan niet anders zeggen dat ik uitstekend ben geholpen!
Bericht van Martin uit Oosterhout
geplaatst op 19-04-2018
Snel & goed. Meedenkend.
Bericht van Melvin Norg uit Haarlem
geplaatst op 18-04-2018
Helemaal goede service was er in de afgesproken tijd het onderdeel is gelijk vervangen en de monteur heeft het netjes achter gelaten.
Bericht van Eveline Muusers uit Zoetermeer
geplaatst op 18-04-2018
De medewerkers die de ventilatiekanalen schoon kwamen maken waren mooi op tijd en vriendelijk. Ze hebben de klus prima gedaan en nog wat handige tips gegeven. Top dus!
Bericht van Michiel uit Haarlem
geplaatst op 18-04-2018
Zeer blij verrast! Erg vakkundig geholpen bij eerste controle en onderhoud van een prettige monteur. Ik kreeg veel uitleg, onderdelen die vervangen moesten worden liet hij zien (uitgedroogde rubbers bijvoorbeeld) en voor extra werkzaamheden werden meerkosten en keuze hiervoor eerst voorgelegd. Ook nog op prettige wijze ongevraagde adviezen en tips gekregen. Tot nu toe blij met de keuze. Enige minpuntje is misschien dat het niet vaak mogelijk is om een afspraak op korte termijn te plannen voor onderhoud of vervanging. Ik hoop en neem aan dat straks bij urgentem spoed problemen dit niet het geval zal zijn.
Bericht van Amparo Severins uit Utrecht
geplaatst op 18-04-2018
Prima, service ook ondanks dat ik eigenlijk te laat had bevestigd!
Bericht van Charles Ide uit Ansterdam
geplaatst op 18-04-2018
Plaatsing nieuwe ketel Professioneel personeel aardig beleefd en op tijd! Fijne service! Zeer aan te bevelen
Eerste Vorige - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...