Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Een nieuw bericht schrijven in ons gastenboek is niet meer mogelijk. In plaats daarvan kunt u een review plaatsen bij klantenvertellen.nl.


Eerste Vorige - 164 - 165 - 166 - 167 - 168 - 169 - 170 - 171 - 172 - 173 - 174 - 175 - 176 - 177 - 178 - 179 - 180 - volgende Laatste
Bericht van Anneke uit Capelle aan den IJssel
geplaatst op 19-11-2014
Eerder een onderhoudsbeurt uit laten voeren aan onze cv kachel op leeftijd. Zondag begaf deze het, maandag monteur die aangaf dat reparatie te duur werd. Gistermiddag 2 heren van warmtegroep die keurig een nieuwe cv hebben geplaatst. Alle werkzaamheden perfect uitgevoerd, goede uitleg en totaal geen rommel achtergelaten. Ik wil n groot compliment geven voor de manier van werken.
Bericht van A.B. uit Gouda
geplaatst op 15-11-2014
Zeer ontevreden. Slechte service. Monteur laat water achter In emmer. Kantoormedewerkster onvriendelijk en toont totaal geen begrip voor mijn ontevredenheid en gaat vol de aanval in. Monteur heeft bovendien iets niet goed dichtgedraaid. Na telefonisch contact verzoekt hij mij om zelfeen wwatergang te regelen en dit dicht te draaien. Wat ik bijzonder vreemd vind. Vervolgens vraagt hij ook nog of ik dit niet door een familielid of vriend kan laten doen. Uiteindelijk via het planningsbureau een nieuwe afspraak gemaakt met een monteur om de fout te herstellen. Dit kan pas na een week, omdat het bedrijf dit niet zo belangrijk vindt, het is volgens hen geen acuut probleem. Klacht ingediend, afhandeling is nog onvoonvoldoende. Service van dit bedrijf is slecht.
Onze reactie: Het spijt ons dat u ontevreden bent, maar uw opstelling was ook zeer onredelijk en naar achteraf bleek had de lekkage niets met onze werkzaamheden te maken.
Bericht van M. Vrielink uit Apeldoorn
geplaatst op 02-11-2014
Oktober jongstleden hebben wij voor het eerst onderhoud laten plegen aan onze ketel door Warmtegroep Installatietechniek. Wij zijn net hier woonachtig, dus vandaar. Onderhoud is naar tevredenheid uitgevoerd. Wel hopen we dat onderhoud uitsluitend wordt uitgevoerd indien nodig en dat er geen reparaties worden uitgevoerd welke eigenlijk nog niet nodig zijn. Dat valt tot nog toe moeilijk vast te stellen.
Bericht van sandra sital singh uit amsterdam
geplaatst op 01-11-2014
in april voor het eerst kennis gemaakt met de warmtegroep voor onderhoudsbeurt aan verwarmingsapparaat-nu een meldcode met een probleem u gebeld en dezelfde dag nog een monteur - prima service
Bericht van Erik uit Bennebroek
geplaatst op 31-10-2014
Net een onderhoudsabonnement genomen. De monteur kwam netjes op de afgesproken tijd en belde ook nog even van te voren. Onze eerste indruk is goed, er werd heel netjes gewerkt.
Bericht van Verwoerd Henk uit Woudrichem
geplaatst op 31-10-2014
na een controle uitgevoerd door warmtegroep blijkt er van alles mis met de ketel. Na goed overleg met de monteur hebben we contact gezocht met de verkoopadviseur en hebben we besloten om een nieuwe ketel te laten hangen. We kunnen zeggen dat er een goed vakman aan gewerkt heeft die ook nog eens correct was. Dat geld ook voor zijn assistent. Super we zijn dik tevreden.
Bericht van R.Fischerfeld uit Waddinxveen
geplaatst op 31-10-2014
Jammer dat tegenwoordig alles per email moet. U zegt dat de situatie duidelijk is maar ik zou toch graag willen dat er even naar gekeken wordt.
Onze reactie: En bezoek van een adviseur is geen enkel probleem maar is in de meeste gevallen niet nodig zeker als bekend is wat voor merk en type toestel er aanwezig is. Inmiddels is er een afspraak voor een bezoek gemaakt. Mvgr, verkoop team Warmte Groep BV
Bericht van Roel van Eyk uit Huizen
geplaatst op 31-10-2014
Prima service, na montage van mijn ketel een klein lekje waarop er binnen 2 uur weer een monteur stond.
Bericht van Familie Meertens uit Gouda
geplaatst op 31-10-2014
goed. geen problemen. vakman met verstand van zaken over de vloer netjes gewerkt. algehele ervaring zeer prettig.
Bericht van Anja Oostvogel uit Utrecht
geplaatst op 31-10-2014
Storing in mijn ketel prima opgelost.
Eerste Vorige - 164 - 165 - 166 - 167 - 168 - 169 - 170 - 171 - 172 - 173 - 174 - 175 - 176 - 177 - 178 - 179 - 180 - volgende Laatste


...