Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 165 - 166 - 167 - 168 - 169 - 170 - 171 - 172 - 173 - 174 - 175 - 176 - 177 - volgende Laatste
Bericht van Marlies
geplaatst op 21-07-2014
Ook al was het heel heet op zolder hebben uw monteurs vrijdag mijn cv verwarming en afzuiging netjes vervangen.
Marlies B.
Ridderkerk
Bericht van Mary Geuze, Gouda
geplaatst op 14-07-2014
Heel leuk al die positieve reacties de mijn is minder ik heb 3 weken niet op afstand met mijn Nefit Easy thermostaat kunnen werken. Gelukkig nu opgelost na veel heen en weer bellen.
Onze reactie: Geachte mevrouw Geuze, Wij betreuren dat evenzeer en het heeft te lang geduurd voor we er achter waren dat het in de beveiliging van uw WiFi netwerk zat.
De Easy thermostaat is vrij nieuw, wij en ook de fabrikant leren nog steeds bij in deze.
Bericht van L.Penning
geplaatst op 14-07-2014
Mijn ervaring met warmte groep bij het schoonmaken van mijn ketel was al goed. Nu op advies van de schoonmaak monteur een Ferroli Blue Sense ketel laten monteren. De ketel is geheel volgens afspraak en onze verwachtingen door twee jonge beleefde en duidelijk deskundige monteurs geplaatst. Ook het naleveren van een op dat moment geconstateerd defect aan mij vloerverwarmingspomp verliep perfect. Wij zijn er heel blij mee en hebben gigantisch veel warmwater. Een aanrader ook qua prijs.
Familie Luuk Penning
Hollandsche Rading
Bericht van M. van Dijtsen
geplaatst op 14-07-2014
Onlangs heb ik een HR-ketel laten installeren door u. Mijn keuze is in de eerste plaats gebaseerd op uw professionele website en in tweede plaats op het telefonisch contact waar kennis van zaken uit sprak. Achteraf geen onverwachte verrassingen en door zeer Installateurs opgehangen.
M. van Dijtsen
Hoofddorp
Bericht van Mevr. Nuenseo
geplaatst op 09-07-2014
Ook wij zijn zeer tevreden over het uitgevoerde werk. U was niet de goedkoopste hoewel het niet veel scheelde met uw concurrenten gingen wij voor uw professionaliteit, welke uw mensen meer dan waar gemaakt hebben.
Bericht van Hennie Coulier
geplaatst op 07-07-2014
U heeft Uw belofte van laagste prijsgarantie geheel waargemaakt ! Het geeft ons vertrouwen in uw bedrijf voor een jarenlange goede klantrelatie. Hartelijk dank voor de snelle en correcte afhandeling.
Met vriendelijke groet,
Hennie Coulier
Bericht van Heyboer
geplaatst op 03-07-2014
Ben blij dat ik onderhoud heb laten doen, bleek het gasblok van mijn ketel een beetje door te laten, heb het gezien niet veel maar wel zonde. Wie weet hoe lang er al gas weggelekt is?? Volgens de monteur niet direct gevaarlijk om dat het niet in huis kwam maar toch zonde.
Bericht van J. Sponserlee
geplaatst op 01-07-2014
Na 19 jaar mijn Intergas ketel schoongemaakt te hebben was een nieuwe volgens Ben nu echt nodig. Ik heb weer voor een Intergas gekozen en hoop dat deze het weer 19 jaar volhoud. De monteurs (Jan en ???) die hem vandaag opgehangen hebben denken dat ik dat geluk niet zal hebben vanwege alle moderniteiten die er op zitten maar we wachten het af. Verder netjes gedaan maar dat was ik ook gewend van Ben die nu met jullie samen werkt.
Bericht van haag
geplaatst op 01-07-2014
heel mooi een valiant verwarming opgehangen door je jongens
Bericht van s. moelchand
geplaatst op 30-06-2014
Keurig werk afgeleverd door een monteuze. Kundig. Tevreden.
Eerste Vorige - 165 - 166 - 167 - 168 - 169 - 170 - 171 - 172 - 173 - 174 - 175 - 176 - 177 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...