Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Een nieuw bericht schrijven in ons gastenboek is niet meer mogelijk. In plaats daarvan kunt u een review plaatsen bij klantenvertellen.nl.


Eerste Vorige - 170 - 171 - 172 - 173 - 174 - 175 - 176 - 177 - 178 - 179 - 180 - 181 - 182 - volgende Laatste
Bericht van A.A.Pengel
geplaatst op 31-07-2014
Op verzoek wil ik graag mijn mening delen met uw toekomstige klanten. Ik ben zeer content over zowel het telefonisch contact vooraf gaande aan de vervanging van mijn zeer oude centrale verwarming ketel en boiler voor een combi ketel alsmede de zeer kundige, efficiënt werkende monteurs. Uw bedrijf is niet de aller goedkoopste en uw prijs sluit aan bij mijn visie "kwaliteit heeft zijn prijs".
Bericht van Jaap
geplaatst op 29-07-2014
Vandaag mijn cv ketel op een nette manier vervangen.
Jaap Klamer, Den Haag
Bericht van G.J.J.Smalland
geplaatst op 25-07-2014
Ik sprak mijn waardering naar de monteur uit hoe hij mijn ketel gerepareerd heeft. Op zijn verzoek plaats ik het ook hier. Bij deze…. Prettig contact met het bedrijf en prima vakman over de vloer gehad.

Gert Smalland Breda
Bericht van Fam. Jan Tiemme
geplaatst op 25-07-2014
Ik kan u zeker aanbevelen. Mijn ketel is door uw bedrijf gerepareerd en schoongemaakt tegen een fatsoenlijke prijs..
Bericht van Tina Elting
geplaatst op 21-07-2014
Afgelopen vrijdag hebben de monteurs de ketel en de mechanische ventilatiebox naar volle tevredenheid vervangen. Ik heb medelijden met hen gehad want het was verschrikkelijk warm op zolder ondanks de ventilator die ik voor hen had neergezet. Prima service en alles naar tevredenheid. Bedankt.
Bericht van Marlies
geplaatst op 21-07-2014
Ook al was het heel heet op zolder hebben uw monteurs vrijdag mijn cv verwarming en afzuiging netjes vervangen.
Marlies B.
Ridderkerk
Bericht van Mary Geuze, Gouda
geplaatst op 14-07-2014
Heel leuk al die positieve reacties de mijn is minder ik heb 3 weken niet op afstand met mijn Nefit Easy thermostaat kunnen werken. Gelukkig nu opgelost na veel heen en weer bellen.
Onze reactie: Geachte mevrouw Geuze, Wij betreuren dat evenzeer en het heeft te lang geduurd voor we er achter waren dat het in de beveiliging van uw WiFi netwerk zat.
De Easy thermostaat is vrij nieuw, wij en ook de fabrikant leren nog steeds bij in deze.
Bericht van L.Penning
geplaatst op 14-07-2014
Mijn ervaring met warmte groep bij het schoonmaken van mijn ketel was al goed. Nu op advies van de schoonmaak monteur een Ferroli Blue Sense ketel laten monteren. De ketel is geheel volgens afspraak en onze verwachtingen door twee jonge beleefde en duidelijk deskundige monteurs geplaatst. Ook het naleveren van een op dat moment geconstateerd defect aan mij vloerverwarmingspomp verliep perfect. Wij zijn er heel blij mee en hebben gigantisch veel warmwater. Een aanrader ook qua prijs.
Familie Luuk Penning
Hollandsche Rading
Bericht van M. van Dijtsen
geplaatst op 14-07-2014
Onlangs heb ik een HR-ketel laten installeren door u. Mijn keuze is in de eerste plaats gebaseerd op uw professionele website en in tweede plaats op het telefonisch contact waar kennis van zaken uit sprak. Achteraf geen onverwachte verrassingen en door zeer Installateurs opgehangen.
M. van Dijtsen
Hoofddorp
Bericht van Mevr. Nuenseo
geplaatst op 09-07-2014
Ook wij zijn zeer tevreden over het uitgevoerde werk. U was niet de goedkoopste hoewel het niet veel scheelde met uw concurrenten gingen wij voor uw professionaliteit, welke uw mensen meer dan waar gemaakt hebben.
Eerste Vorige - 170 - 171 - 172 - 173 - 174 - 175 - 176 - 177 - 178 - 179 - 180 - 181 - 182 - volgende Laatste


...