Gastenboek van Warmtegroep Installatie Techniek
Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 171 - 172 - 173 - 174 - 175 - 176 - 177 - 178 - 179 - 180 - volgende Laatste
Bericht van José de Wit
geplaatst op 27-05-2014
Onlangs verwarmingsketel door jullie laten vervangen. Prijsafspraak maken verliep zeer correct! Bij onduidelijkheden direct antwoord, prima. Ook de plaatsing geheel volgens afspraak. Kortom, tevreden.
Bericht van Peter van Burik
geplaatst op 27-05-2014
rima werk verricht door Suzan. Mijn complimenten.
Bericht van A.J.vd Graaf Houten
geplaatst op 26-05-2014
Vorige week heeft uw monteur netjes de ventilatie schoongemaakt en de ventilator vervangen. Het is direct merkbaar, van nu af ieder jaar.
Ad van der Graaf
Bericht van anny de Vries
geplaatst op 26-05-2014
De cv ketel vandaag netjes schoongemaakt zoals eigenlijk elk jaar geen klachten.
J. de Vries
Zoetermeer
Bericht van Ben
geplaatst op 26-05-2014
vandaag door 2 van jullie mannen een ferroli ketel gehangen bij mij in amsterdam en en 1 bij mijn vader in uithoorn. netjes gedaan hoor weer lekker warmwater
Bericht van F.J.Nieuwenhuijzen
geplaatst op 26-05-2014
Ongeveer 6 weken geleden door uw medewerkers een Nefit Trendline geplaatst. Zeer tevreden over de uitvoering. Uitleg had iets uitgebreider gekund maar de handleiding spreekt voor zich.
Prijstechnisch een topper !!
Bericht van Martijn J.
geplaatst op 26-05-2014
Goed bereikbaar, snelle en scherpe offerte en installatie. uiteindelijk binnen 24 uur na bestelling naar alle tevredenheid gedaan! Men speelt goed in qua service op de klantbehoefte.
Aanrader!
Bericht van G. du Preu
geplaatst op 26-05-2014
Na het vervangen van de ketel op een zeer ongure dag in januari stopte deze er om 6 uur al weer mee. Uiteraard waren we zeer ontevreden en dan kon er ook nog eens niet snel een monteur komen. Dus we waren niet blij.
Onze reactie: Jammer dat u niet vermeldt dat avonds om 11 uur de servicemonteur het probleem nog verholpen heeft.
Bericht van Mevrouw Lie
geplaatst op 26-05-2014
Op je verzoek mijn ervaring .. ik denk dat je al 35 jaar het verwarmingsketel onderhoud doe en gun je dan ook het voor de 3e keer vervangen van de ketel. Ik neem contact op.
Brigit Lie
Scheveningen
Bericht van Ad Vermetten Chaam
geplaatst op 26-05-2014
Geachte heer 0uwens, De CV-ketel is vandaag vervangen. Er is uitstekend werk verricht. Complimenten en een dikke pluim voor deze medewerkers van jullie. Het zijn vaklui en vooral ook sociaal vaardig. Dank je wel voor het vlot en vakkundig klaren van de klus. Voor mond op mond reclame voor uw bedrijf zal ik zorgdragen.
Met vriendelijke groet,
Ad Vermetten
Eerste Vorige - 171 - 172 - 173 - 174 - 175 - 176 - 177 - 178 - 179 - 180 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...