Gastenboek van Warmtegroep Installatie Techniek
Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 172 - 173 - 174 - 175 - 176 - 177 - 178 - 179 - 180
Bericht van P.Veeken Hellevoet
geplaatst op 26-05-2014
Leuk dat u het vraagt en wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde onderhoudsbeurt. Voorheen altijd een ander bedrijf gehad met een schroeven draaier en een tang . Uw monteur heeft komt daar met professionele meet apparatuur aan en zo hoort het denk ik. Leuk dat u het vraagt en wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde onderhoudsbeurt. Voorheen altijd een ander bedrijf gehad met een schroeven draaier en een tang . Uw monteur heeft komt daar met professionele meet apparatuur aan en zo hoort het denk ik.
Familie Veeken
Hellevoetsluis
Bericht van Bert Seelen
geplaatst op 26-05-2014
Vorig jaar onze ketel vervangen en daarbij de installatie ingeregeld wat nu al tot energie besparing geleid heeft….super
Bert Seelen
Nederhorst Den Berg
Bericht van Familie van Suylen B
geplaatst op 26-05-2014
Op uw verzoek onze ervaring uit Bilthoven Al 2 generaties uitstekende ervaringen met uw bedrijf de huidige transitie naar Warmte Groep komt de professionaliteit alleen maar ten goede.
Bericht van A.Meijburg
geplaatst op 26-05-2014
Mijn ervaring met het leveren en plaatsen van een nieuwe CV-ketel door de Warmte Groep is heel goed. De ketel is geheel volgens afspraak en onze verwachtingen door de monteurs m/v geplaatst en het naleveren van een thermostaat verliep perfect. Een aanrader en niet alleen prijstechnisch.
A.Meijburg
Ridderkerk
Bericht van H. v.d. Berg
geplaatst op 26-05-2014
Prima geholpen bij het vervangen van de ketel en snel.
Bericht van Lindenaar
geplaatst op 26-05-2014
Warmte Groep, een zeldzaam goede ervaring. Snel, correct, concurrerend en uitermate plezierige en professionele medewerkers.
Eerste Vorige - 172 - 173 - 174 - 175 - 176 - 177 - 178 - 179 - 180

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...