Mobile Menu button
home
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Een nieuw bericht schrijven in ons gastenboek is niet meer mogelijk. In plaats daarvan kunt u een review plaatsen bij klantenvertellen.nl.


Eerste Vorige - 174 - 175 - 176 - 177 - 178 - 179 - 180 - 181 - 182
Bericht van Martijn J.
geplaatst op 26-05-2014
Goed bereikbaar, snelle en scherpe offerte en installatie. uiteindelijk binnen 24 uur na bestelling naar alle tevredenheid gedaan! Men speelt goed in qua service op de klantbehoefte.
Aanrader!
Bericht van G. du Preu
geplaatst op 26-05-2014
Na het vervangen van de ketel op een zeer ongure dag in januari stopte deze er om 6 uur al weer mee. Uiteraard waren we zeer ontevreden en dan kon er ook nog eens niet snel een monteur komen. Dus we waren niet blij.
Onze reactie: Jammer dat u niet vermeldt dat avonds om 11 uur de servicemonteur het probleem nog verholpen heeft.
Bericht van Mevrouw Lie
geplaatst op 26-05-2014
Op je verzoek mijn ervaring .. ik denk dat je al 35 jaar het verwarmingsketel onderhoud doe en gun je dan ook het voor de 3e keer vervangen van de ketel. Ik neem contact op.
Brigit Lie
Scheveningen
Bericht van Ad Vermetten Chaam
geplaatst op 26-05-2014
Geachte heer 0uwens, De CV-ketel is vandaag vervangen. Er is uitstekend werk verricht. Complimenten en een dikke pluim voor deze medewerkers van jullie. Het zijn vaklui en vooral ook sociaal vaardig. Dank je wel voor het vlot en vakkundig klaren van de klus. Voor mond op mond reclame voor uw bedrijf zal ik zorgdragen.
Met vriendelijke groet,
Ad Vermetten
Bericht van P.Veeken Hellevoet
geplaatst op 26-05-2014
Leuk dat u het vraagt en wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde onderhoudsbeurt. Voorheen altijd een ander bedrijf gehad met een schroeven draaier en een tang . Uw monteur heeft komt daar met professionele meet apparatuur aan en zo hoort het denk ik. Leuk dat u het vraagt en wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde onderhoudsbeurt. Voorheen altijd een ander bedrijf gehad met een schroeven draaier en een tang . Uw monteur heeft komt daar met professionele meet apparatuur aan en zo hoort het denk ik.
Familie Veeken
Hellevoetsluis
Bericht van Bert Seelen
geplaatst op 26-05-2014
Vorig jaar onze ketel vervangen en daarbij de installatie ingeregeld wat nu al tot energie besparing geleid heeft….super
Bert Seelen
Nederhorst Den Berg
Bericht van Familie van Suylen B
geplaatst op 26-05-2014
Op uw verzoek onze ervaring uit Bilthoven Al 2 generaties uitstekende ervaringen met uw bedrijf de huidige transitie naar Warmte Groep komt de professionaliteit alleen maar ten goede.
Bericht van A.Meijburg
geplaatst op 26-05-2014
Mijn ervaring met het leveren en plaatsen van een nieuwe CV-ketel door de Warmte Groep is heel goed. De ketel is geheel volgens afspraak en onze verwachtingen door de monteurs m/v geplaatst en het naleveren van een thermostaat verliep perfect. Een aanrader en niet alleen prijstechnisch.
A.Meijburg
Ridderkerk
Bericht van H. v.d. Berg
geplaatst op 26-05-2014
Prima geholpen bij het vervangen van de ketel en snel.
Bericht van Lindenaar
geplaatst op 26-05-2014
Warmte Groep, een zeldzaam goede ervaring. Snel, correct, concurrerend en uitermate plezierige en professionele medewerkers.
Eerste Vorige - 174 - 175 - 176 - 177 - 178 - 179 - 180 - 181 - 182


...