Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Een nieuw bericht schrijven in ons gastenboek is niet meer mogelijk. In plaats daarvan kunt u een review plaatsen bij klantenvertellen.nl.


Eerste Vorige - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - volgende Laatste
Bericht van Melvin Norg uit Haarlem
geplaatst op 18-04-2018
Helemaal goede service was er in de afgesproken tijd het onderdeel is gelijk vervangen en de monteur heeft het netjes achter gelaten.
Bericht van Eveline Muusers uit Zoetermeer
geplaatst op 18-04-2018
De medewerkers die de ventilatiekanalen schoon kwamen maken waren mooi op tijd en vriendelijk. Ze hebben de klus prima gedaan en nog wat handige tips gegeven. Top dus!
Bericht van Michiel uit Haarlem
geplaatst op 18-04-2018
Zeer blij verrast! Erg vakkundig geholpen bij eerste controle en onderhoud van een prettige monteur. Ik kreeg veel uitleg, onderdelen die vervangen moesten worden liet hij zien (uitgedroogde rubbers bijvoorbeeld) en voor extra werkzaamheden werden meerkosten en keuze hiervoor eerst voorgelegd. Ook nog op prettige wijze ongevraagde adviezen en tips gekregen. Tot nu toe blij met de keuze. Enige minpuntje is misschien dat het niet vaak mogelijk is om een afspraak op korte termijn te plannen voor onderhoud of vervanging. Ik hoop en neem aan dat straks bij urgentem spoed problemen dit niet het geval zal zijn.
Bericht van Amparo Severins uit Utrecht
geplaatst op 18-04-2018
Prima, service ook ondanks dat ik eigenlijk te laat had bevestigd!
Bericht van Charles Ide uit Ansterdam
geplaatst op 18-04-2018
Plaatsing nieuwe ketel Professioneel personeel aardig beleefd en op tijd! Fijne service! Zeer aan te bevelen
Bericht van Joop H.M. Rouwenhorst uit Arnhem
geplaatst op 16-04-2018
Allereerst verbaasde het mij dat Uw medewerker een medewerkSTER bleek te zijn, Susanne volgens haar rapportage ! Wat zij heeft gepresteerd in de tijd van dit onderhoud heb ik mijn onderhoudsbedrijf vorig jaar, ********** Wijchen, niet zien doen. De man van vorig jaar, toen een man dus, heeft de kast niet eens van het apparaat afgehad ! Maar wat Uw Susanne heeft gedaan is geweldig. Alles schoongemaakt, pakkingen vernieuwd en zelfs een lekkage van een radiator gestopt! En tot nu toe dit laatste met succes ! Geweldig. Het positieve resultaat is zelfs in het warmwatergebruik te merken !
Bericht van van houwelingen uit vlaardingen
geplaatst op 16-04-2018
vorig jaar zijn er alleen 2 pakkingen vervangen, terwijl er meer vervangen had moeten worden. Hi jhad net zo goed de pakkingen niet hoeven te vervangen De monteur werkt inmiddels niet meer bij Warmtegroep omdat hij zijn werk niet goed deed. Omdat de monteur die van de week langs kwam wel zijn werk goed deed, moeten dezelfde pakkingen weer vervangen worden. Dus dubbele kosten maar Warmtegroep doet hier niets aan. Helaas voor warmtegroep; een klant minder.
Bericht van Gerrie Hermsen uit Arbhem
geplaatst op 16-04-2018
Suzanne was zeer deskundig en zeer prettig.
Bericht van Luck Lutz uit Den Haag
geplaatst op 16-04-2018
Goede service, duidelijke uitleg over de vervangen onderdelen en waarom...de prijs viel wat tegen
Bericht van stephan uit rotterdam
geplaatst op 16-04-2018
Nou zoals gewoonlijk zijn we weer goed geholpen. top service
Eerste Vorige - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - volgende Laatste


...