Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - volgende Laatste
Bericht van Ward Van Dijck uit Zoetermeer
geplaatst op 06-07-2018
Prima afgehandelt!
Bericht van K Heemskerk uit Vlaardingen
geplaatst op 06-07-2018
Ik ben tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, ik heb een extra vulwatertap laten plaatsen, zodat de slang van de wasmachinekraan er niet meer af hoeft als er eventueel bijgevuld moet worden.
Bericht van Birgit Bakker uit Hellevoetsluis
geplaatst op 06-07-2018
Zoals altijd ben ik weer perfect geholpen. Alle onderdelen die vervangen zijn kreeg ik ook te zien zodat ik kon zien dat het nodig was. Mijn ketel kan er weer een jaar tegenaan en is weer veilig voor gebruik. de monteur was ook weer perfect op tijd,ook fijn. Volgend jaar zie ik hem graag weer tegemoed.
Bericht van Forger uit De Meern
geplaatst op 06-07-2018
Keurig personeel, geven van te voren aan wat er vervangen dient te worden en wat het gaat kosten en kunnen het direct vervangen.
Bericht van Sjoerd uit Baarn
geplaatst op 06-07-2018
Er is veel aandacht en tijd besteed aan een onderhoud van mijn combi ketel tegen een zeer competitief tarief
Bericht van Eric capel uit Doorn
geplaatst op 02-07-2018
Was onze eerste keer onderhoud bij Warmtegroep. Afgezien van de tegenvallers vanwege het door ***** niet goed uitgevoerde onderhoud (er moest het nodige vervangen worden, waardoor rekening bijna 300€ bedroeg) deed Warmtegroep alles conform afspraak. Netjes op tijd, alles wat vervangen moest worden werd eerst gecommuniceerd met opgave van prijs. Alles werd ook direct vervangen. Ik ben dus tevreden
Bericht van Hans Smit uit Lith
geplaatst op 02-07-2018
Onderhoud is deskundig verzorgd door een vriendelijke "monteuse".
Bericht van P. U-A-Sai uit Ede
geplaatst op 30-06-2018
Onderhoud aan onze CV ketel is vlot en netjes uitgevoerd.
Bericht van Linda Halfman uit IJMUIDEN
geplaatst op 29-06-2018
Top service. Netjes op tijd. Legt alles goed uit. Na een bakkie koffie voor de monteur is het ook erg leuk om te horen dat hij onder de indruk is! Dat de ketel netjes is weggewerkt achter een nette kast en dat de bovenverdieping er erg mooi uit ziet. Erg leuk om te horen. Wij zijn erg tevreden over jullie.
Bericht van Ivy Bergen uit Zaandam
geplaatst op 29-06-2018
Vriendelijke en kundige monteur.
Eerste Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...