Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - volgende Laatste
Bericht van Anna Wegner uit Amsterdam
geplaatst op 02-02-2018
Echt professioneel en transparant qua kosten. De monteur was super aardig en deskundig.
Bericht van Ireen Verdegaal uit Den Haag
geplaatst op 02-02-2018
Na een prettige 'eerste hulp' door de dame die s'avonds de telefoon opnam deed mijn cv het nog steeds niet. Ik kon gelijk een afspraak maken voor de volgende dag waarbij er rekening werd gehouden met een afspraak die ik niet af kon zeggen. De monteur heeft mijn cv snel en vakkundig weer aan de praat gekregen.
Bericht van G. de Grijs uit Lelystad
geplaatst op 02-02-2018
Wat ik van de service vond, wel laat ik het zo formuleren... ik zei continue (over onze oorspronkelijke onderhoudsmonteur waar de monteur bij stond) "Dat deed hij nooit, heeft hij nog nooit gedaan en dergelijke" ik begrijp nu ook waarom de dame zo lang bezig was, daar zij zeer nauwgezet en precies te werk ging. Dit in tegenstelling tot diegene die het onderhoud tot dan toe deed. Het was ook zeer prettig, dat zij alles ZELF bij zich had en ik dus eigenlijk niet of nauwelijks hoefde te assisteren. Ben ik tevreden? ja zeker, zou ik jullie aanbevelen? absoluut. Ik hoop van harte dat juliie altijd zo nauwkeurig blijven werken, dan zie ik de toekomst zonnig tegemoet met vertrouwen dat alles veilig is.
Bericht van Fachtali uit Zeist
geplaatst op 02-02-2018
In één woord TOP!
Bericht van Wim Prinssen uit Huizen
geplaatst op 01-02-2018
Communicatie middels e-mail verliep duidelijk en goed. Monteur Kris, voorkomende vent, mag volgend jaar bij 'n hernieuwd abonnement weer het onderhoud CV ketel op zich nemen. Mvrgr. W.P.
Bericht van Simina Niculae uit Mezquitalaan 88
geplaatst op 01-02-2018
I had to change a pipe of my heater. I am very satisfied by the service. Really fast and very professional.
Bericht van Navis uit Nijmegen
geplaatst op 31-01-2018
Goed onderhoud en service.
Bericht van A van Duijn uit Katwijk
geplaatst op 29-01-2018
De monteurs zijn echte vakmannen. Waren om tien uur in de morgen aan het werk en rond half Eén was het klaar. Oude ketel afgevoerde en de nieuwe ketel geïnstalleerd. Nieuwe thermostaat ééntje die ook via het internet wérkt, super apparaat van Atag. Alleen niet ingesteld dat hoorde er niet bij. Dat heeft wat stress opgeleverd drie keer de hulplijn van Atag moeten bellen. Uiteindelijk werkt alles na behoren.
Bericht van Manuela Varela uit Rotterdam
geplaatst op 28-01-2018
Goede service, vriendelijke medewerker.
Bericht van rijkhoff uit Assendelft
geplaatst op 26-01-2018
goed en deskundig onderhoud gepleegd aan de cv ketel. onderdelen die vervangen moesten worden ging keurig in overleg. kortom............TOP
Eerste Vorige - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...