Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - volgende Laatste
Bericht van Michael uit Leiderdorp
geplaatst op 11-11-2017
Prima bevallen, nieuwe ketel netjes en snel gemonteerd. Professionele en vriendelijke monteurs. En vooral duidelijkheid over de kosten zonder gedoe achteraf.
Bericht van Trudy Takke uit Utrechtse heuvelrug
geplaatst op 10-11-2017
Na jaren genoegen te hebben genomen met een te logge leverancier, nu een vakkundig en duidelijke onderhoudsbeurt gehad, niet eerder mee gemaakt! Ben heel blij met deze overstap!
Bericht van Petra uit Zoeterwoude
geplaatst op 10-11-2017
Onze storing is uitstekend afgehandeld. De monteur was vriendelijk en zeer kundig. We hebben meteen een onderhoudscontract afgesloten. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.
Bericht van Verploegen uit Rotterdam
geplaatst op 10-11-2017
MODERN BEDRIJF …. aangemeld via een formulier op de website … direct een bevestiging ... binnen een paar dagen en afspraak voorstel … na mijn bevestiging een mail dat alles vast stond … twee dagen voor de afspraak een herinnering. Jonge vakman die na inspectie op zijn tablet liet zien wat de prijzen van de te vervangen materialen waren die hij na mijn toestemming ging vervangen en de ketel verder afstellen met allerlei apparatuur. Ook weer afgerekend op de tablet waarna ik direct de factuur en werkbon met alle gemeten gegevens in mijn mail kreeg. Een verademing na het bedrijf dat ik hiervoor had die maar wat gokte met de prijzen en naar nu bleek de berekende onderdelen niet vervangen had.
Bericht van B.van Oers uit Capelle a/d Ijssel
geplaatst op 10-11-2017
Eerste ervaring met warmtegroep was positief. Vakkundig geholpen,zeer tevreden.
Bericht van Astrid uit Utrecht
geplaatst op 09-11-2017
Beste Warmte Groep, Al een paar jaar zijn wij zeer tevreden met jullie service. Elk jaar hebben we dezelfde monteur en we zijn dik tevreden over haar werk. Bedankt!
Bericht van gonne dees uit den haag
geplaatst op 09-11-2017
Vriendelijke, beleefde monteur keek de ketel goed na.
Bericht van Ton van Doorn uit Capelle aan den IJssel
geplaatst op 08-11-2017
Wij hebben een abonnement van € 78 per jaar maar moesten dit jaar € 248 betalen voor o.a. diverse onderdelen die zgn vervangen moesten worden. Ik vind deze bedragen niet tot elkaar in verhouding staan en overweeg dan ook alle onderhoud tot de aanschaf van een nieuwe ketel te laten vervallen.
Bericht van chris uit Breda
geplaatst op 08-11-2017
Vriendelijk-net personeel. Binnen de afgesproken tijd aanwezig.Vooraf nog een herinnerings bericht ontvangen.Keurig geholpen.
Bericht van Ruud ten Have uit Almere
geplaatst op 08-11-2017
Nieuwe cv ketel geplaatst . Netjes gedaan. Ben zeer tevreden.
Eerste Vorige - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...