Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - volgende Laatste
Bericht van Glenn Holster uit Amsterdam
geplaatst op 09-10-2017
Mijn ervaringen zijn positief! Voor het jaarlijkse onderhoud kreeg ik ruim van te voren een datum voorgesteld, na wat heen en weer mailen een datum gevonden, waarna de monteur een vriendelijke en deskundige indruk maakte. Al met al een fijne dienstverlening.
Bericht van MJA Veldhoven uit Delft
geplaatst op 08-10-2017
Prima service. heel goed geholpen.
Bericht van Anita uit Delft
geplaatst op 08-10-2017
Op de organisatie Warmtegroep heb ik geen kritiek, maar op de 1e monteur wel. Laat ik het zo zeggen die had niet zo veel zin in zijn werk. Van de week een goede monteur, er moest het e.e.a. gebeuren en dat werd goed uitgelegd en hij liet wat kapot was ook zien. Het idee dat hij wist wat hij deed en ook zijn vak leuk vindt. Gelijk gerepareerd gaf me een vertrouwd en veilig gevoel.
Bericht van Aniel uit Barendrecht
geplaatst op 08-10-2017
Heb het onderhoud goed bevonden. Bij het afspraak maken geef ik op welk merk en type CV het betreft, dus kan er ook een prijs op gegeven worden voor de verplichte vervangings onderdelen ( verrassing)
Bericht van Ad Vermetten uit Chaam
geplaatst op 08-10-2017
Geachte heer/mevrouw, Mijn 2 jarige ervaring is dat jullie werk/service van de allerhoogste kwaliteit is. Wij zijn bij de warmtegroep klant geworden op 25 mei 2015 was een schot in de roos. Wat een vakmensen en altijd klantvriendelijk met wie je ook spreekt en met wie je ook zaken doet. De directeur, die gaf mij in april/mei 2015 uitstekend en gemeend advies. Op zijn advies heb ik de ATAG E325EC inclusief thermostaat laten plaatsen. Niets voor niets is deze CV-ketel al vele jaren bij de Consumentenbond de beste CV-ketel. Met de administratie/front Office klopt het altijd en ze zijn to the point. De onderhoudsmonteur deed op 03-10-2017 het jaarlijks onderhoud, Wat een vakman en communicatieve en nette monteur. Zo werk je als bedrijf aan kwalitatieve klantenbinding en de groei van nieuwe klanten. De “Warmtegroep” geeft zekerheid, d aar wil je toch klant bij zijn en blijven! Iedereen wil door “De Warmtegroep toch geholpen worden! Met vriendelijke en klantblijvende groet, Ad Vermetten.
Bericht van Erik Borst uit Alphen aan den Rijn
geplaatst op 07-10-2017
Dit was mijn eerste ervaring met de Warmte Groep, en ik moet zeggen dat het mij echt helemaal niet tegen viel. Dus welkom in mijn appartement en dank jullie wel voor de verleende service !!!
Bericht van Harm Dessens - Hakkoer uit Vlaardingen
geplaatst op 07-10-2017
Netjes op tijd stond de monteur op onze stoep. Hij legde uitgebreid uit wat hij ging doen. Omdat ik geïnteresseerd was, kreeg ik CV - les. Zorgvuldig werd de ketel ontmanteld, onderzocht en weer in elkaar gezet. De materialen, die hij gebruikte overlegde hij met mij en gaf direct inzicht in de noodzaak hiervan en de prijs. Mijn ketel verwarmt mij weer prima. De service van warmtebron geeft mij het zelfde, vertrouwde gevoel!
Bericht van H. Wouters uit Maarssen
geplaatst op 07-10-2017
Prima ervaring, komen op tijd en komen hun afspraken na.
Bericht van Louise van Houdt uit Zoetermeer
geplaatst op 07-10-2017
Deze week eerste keer jaarlijkse onderhoud van CV door Warmtegroep gehad. Ik ben erg tevreden over het bezoek van de vrouwelijke monteur en collega in opleiding. Het onderhoud werd goed uitgevoerd en met voldoende aandacht [ het vorige bedrijf was altijd te snel klaar]. Ook zonder erom te moeten vragen de ketel bijgevuld. Super! Prijs / kwaliteit goed!
Bericht van Frans Ramaekers uit Doorn
geplaatst op 07-10-2017
Opzoek naar een andere onderhoudsbedrijf voor de remeha ketel, kwam ik bij warmtegroep uit. Goede referenties en gunstig tarief. Dus maar een afspraak gemaakt. Wat een opluchting. Suzanne van warmtegroep heeft de ketel nu echt schoongemaakt en afgesteld. Zij weet wat ze doet. Ik ben er erg blij mee.
Eerste Vorige - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...