Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - volgende Laatste
Bericht van Marjon uit Hoofddorp
geplaatst op 06-09-2017
Aardige en deskundige monteur, vooraf even gebeld dat hij onderweg was, netjes gewerkt. Al eerder naar tevredenheid een thermostaat bij ons vervangen. Dit maal onderhoud uitgevoerd en onderdeel vervangen. Tevreden klant!
Bericht van Peereboom uit Amsterdam
geplaatst op 05-09-2017
Goede service, niet te duur. Afspraak verzetten daar gaan ze zeer flexibel mee om. Telefonisch snel bereikbaar. Jagen je niet op kosten.
Bericht van Eric Crouse uit Amsterdam
geplaatst op 01-09-2017
Oude CV ketel laten vervangen door een nieuwe. Dit gebeurde binnen een paar uur door een vriendelijke monteur. Top service, dank je wel.
Bericht van Edwin Rombaut uit 's-Gravenzande
geplaatst op 29-08-2017
Storing in de ketel. Bleek een lek in het expansievat, 2 ontluchters en een sensor. ketel is 15 jaar oud maar was toch de moeite. voor een nette prijs alles geregeld op hetzelfde moment. erg prettig!.
Bericht van Tom uit Amsterdam
geplaatst op 27-08-2017
Warmte groep was zo vriendelijk om mijn afspraak op korte termijn te verzetten. Monteur was vriendelijk en professioneel.
Bericht van M van Eijk uit Spijkenisse
geplaatst op 26-08-2017
Netjes volgens afspraak kwam de vriendelijke monteur langs,vroeg of er nog problemen zijn geweest afgelopen jaar,in goed overleg wat er gedaan moest worden en een de kosten benoemd. Na het afrekenen, terwijl we al afscheid hadden genomen,kwam de monteur er achter dat hij €10,- teveel had gerekend.Later dit bedrag gestort gekregen.Ik ben dik tevreden over Warmte Groep.
Bericht van André van den Berg uit Amersfoort
geplaatst op 25-08-2017
Er is bij ons een nieuwe REMAHA ketel geplaatst. De oude ketel was na 16 jaar trouwe dienst aan vervanging toe. Uw monteurs, twee man sterk, kwamen keurig op de afgesproken tijd. Vervanging van de ketel werd zeer deskundig en binnen twee uur uitgevoerd. Getest en boel netjes opgeruimd. Op de TeeVee zeggen ze dan : UITVOERING een 10 !!!! En daar sluit ik mij bij aan !!
Bericht van Nico Lieben uit Vleuten
geplaatst op 25-08-2017
Zeer tevreden. Alles gaat volg afspraak en goed.????????????
Bericht van I van Rijn uit Barendrecht
geplaatst op 25-08-2017
De monteur maakt een verzorgde, wel nog erg jonge indruk. Een jaar geleden was hij hier ook, onder begeleiding, van een dame die hem coachte. Ik ga er van uit dat hij voldoende ervaring heeft om een controle te doen volgens de gestelde normen.
Bericht van Elisabeth uit Zoetermeer
geplaatst op 25-08-2017
Nieuwe ventilatiebox keurig volgens offerte geplaatst en alle afval en verpakkingsmateriaal meegenomen. Prima werk.
Eerste Vorige - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...