Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Een nieuw bericht schrijven in ons gastenboek is niet meer mogelijk. In plaats daarvan kunt u een review plaatsen bij klantenvertellen.nl.


Eerste Vorige - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - volgende Laatste
Bericht van S.Brouwers uit Rotterdam
geplaatst op 07-10-2017
dit is onze 3de jaar dat we onze cv ketel laten onderdouden door warmtegroep. 3 x andere monteurs in huis gehad en 3x een tevreden klant . vriendelijke monteurs en makkelijk met pin af te rekennen. gr S.Brouwers Rotterdam
Bericht van Termaaten uit Zeist
geplaatst op 07-10-2017
Wij zijn zeer tevreden over uw bedrijf en monteur! Alles klopt.hopende tot volgend jaar!
Bericht van Nelleke Duppen uit Delft
geplaatst op 07-10-2017
Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van de Warmte Groep. Toen de monteur wat verlaat was, belde hij netjes om dat aan te geven. Hij voerde de controle van de ketel zorgvuldig uit, loste een bestaand probleem op en gaf daarover goeie duidelijke uitleg. Dat geeft vertrouwen.
Bericht van H.Broers uit Amsterdam
geplaatst op 07-10-2017
Dit jaar aangemeld voor onderhoudsabonnement kreeg netjes een afspraak ingeplant en een paar dagen ervoor nog een herinneringsmail. De monteur was een vriendelijke en kundige man die erg netjes heeft gewerkt. De eerste ervaring was meteen een positieve en kan er weer een jaar tegen aan.
Bericht van Sandra de Wit uit Hilversum
geplaatst op 07-10-2017
Mijn eerste ervaringen met Warmtegroep zijn prima. Beleefde monteur. Ik ben verrast door de correcte en snelle administratieve processen. Dit is typisch een voorbeeld zoals bedrijven met hun klanten om zouden moeten gaan.
Bericht van J.M.van Lit uit Rotterdam
geplaatst op 07-10-2017
Eerste ervaring helaas niet zo positief.Kort na vertrek van de monteur na het uitvoeren van een servicebeurt aan onze,goed werkende, jonge CV ketel,bleek de monteur een geheel niet werkende installatie achtergelaten te hebben. Na telefonisch contact zijn 's-middags 2 andere monteurs geweest die constateerden dat de manometer kapot was,de ketel helemaal leeg en het expansievat helemaal vol! De analyse en reparatie van het probleem is deskundig en vriendelijk uitgevoerd, maar heeft mij wel op onverwachte extra kosten gejaagd.Dat was wellicht niet nodig geweest als de eerste monteur de werking van de installatie had gecontroleerd voordat hij vertrok. Al met al is mijn klacht overigens vlot en correct afgehandeld. Gezien de overige recensies ga ik er dan ook maar vanuit dat mijn aanvankelijk teleurstellende ervaring een incident was. In alle andere opzichten een dikke voldoende voor Warmtegroep!
Bericht van Nico Benkoff uit Haarlem
geplaatst op 07-10-2017
Hallo ik ben super tevreden van warmtegroep service.Ik blijven áls vast klant.Dank U
Bericht van Manfred De Ruijter uit KRIMPEN AAN DE LEK
geplaatst op 07-10-2017
De monteur is gisteren bij ons geweest voor de 1e service beurt aan onze cv ketel. Wat een verschil met onze vorige ketel en servicemonteur! Hij was veel langer bezig ik zei al tegen mijn man zou er iets kapot zijn? Maar nee hoor hij checkte alles uitgebreid.na afloop laten zien op een ipad wat hij had gedaan en konden ook gelijk pinnen. Heel netjes zijn zeker tevreden! Ook met de prijs 78 euro.
Bericht van P.C.A. Heijnen uit Roosendaal
geplaatst op 07-10-2017
Wij zijn zeer tevreden over de laatste onderhoudbeurd!
Bericht van E. Geertsema uit Apeldoorn
geplaatst op 07-10-2017
Een storing aan de ketel is met goed advies verholpen. Verder is er een onderhoudsbeurt verzorgd. Keurig werk tot de volgende onderhoudsbeurt.
Eerste Vorige - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - volgende Laatste


...