Mobile Menu button
home
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Een nieuw bericht schrijven in ons gastenboek is niet meer mogelijk. In plaats daarvan kunt u een review plaatsen bij klantenvertellen.nl.


Eerste Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - volgende Laatste
Bericht van N.C.Sonnevelt uit Papendrecht
geplaatst op 17-07-2018
Keurig op tijd en goede service
Bericht van Klaas Grift uit Harderwijk
geplaatst op 17-07-2018
Nadat ik via de duidelijke website een aanvraag had ingediend voor een onderhoudsbeurt van mijn CV ketel, werd al snel via de mail een afspraak gemaakt. Mooi op tijd verscheen de medewerkster om het onderhoud uit te voeren. Dat werd snel en netjes uitgevoerd. Ik ben erg tevreden.
Bericht van Willeke Boxhoorn uit Zoetermeer
geplaatst op 16-07-2018
Ik ben heel tevreden met de service. Ter plekke een duidelijke prijsopgave voordat de werkzaamheden beginnen en vlot klaar. Alleen een beetje jammer dat de afspraak een maand duurde door drukte.
Bericht van KJ Bosch uit HAARLEM
geplaatst op 13-07-2018
Zouden in de ochtend tussen 9 en half 12 komen echter waren ze er pas na half 12. Dit x hoefde de ketel niet uit elkaar en schoon gezogen te worden. Alleen de voorplaat ging eraf en een meting gedaan en chifon geleegd. Wel werd er gezegd dat er volgende x een nieuw onderdeel van 85 euro in moest....Had dit x jammer genoeg het gevoel dat het werk afgeraffeld is. Andere malen was het prima.
Bericht van Jan uit Rotterdam
geplaatst op 12-07-2018
Vriendelijk en deskundig geholpen bij telefonisch afspraak maken i.v.m storing CV. Monteur heeft volgens afspraak netjes van te voren gebeld dat hij er aan kwam. Vriendelijke monteur, defect onderdeel snel vervangen. Prima!
Bericht van Reinout uit Utrecht
geplaatst op 12-07-2018
Dank je wel weer voor de jaarlijkse onderhoudscontrole. Fijn contact en vriendelijke mensen.
Bericht van Suzanne uit Utrecht
geplaatst op 12-07-2018
Uitstekende service en vriendelijke monteurs!
Bericht van Vakgarage Newo uit Soest
geplaatst op 12-07-2018
Onze eerste ervaring met warmte groep was zeer positief. Een zeer vakkundige vrouwelijke monteur samen met een leerling. Onze ketel had een storingen moest onderhoud. De storing was zo gevonden en opgelost. Ze hadden de onderdelen bij hun, super tevreden!
Bericht van Riet Speelman uit Houten
geplaatst op 10-07-2018
Geweldige service, aardige mensen en wat fijn is, ze zien er ook nog keurig uit. Maar ik had weer geluk, kreeg een mooie jonge vrouw als monteur in huis met een leerling die ingewerkt werd door haar. Je zal maar zo'n dochter hebben! Fijn bedrijf!
Bericht van Hardeman R. uit Lelystad
geplaatst op 10-07-2018
De monteur (Chris) was snel en netjes bij het onderhoud. Ook heeft hij nog het expansievat vervangen. Hij was ook op de afgesproken tijd. Dus helemaal goed.
Eerste Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - volgende Laatste


...