Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - volgende Laatste
Bericht van Erwin uit Zoetermeer
geplaatst op 13-06-2017
Vriendelijke monteur. Was op tijd. Goede service en afgesproken prijs betaald. Fijn bedrijf om de CV ketel te laten onderhouden. Beveel dit bedrijf van harte aan!
Bericht van Ingrid Arnold uit Rhoon
geplaatst op 13-06-2017
Een goede service, ik werd netjes van tevoren gebeld dat de monteur onderweg was, de monteur heeft, voor zover ik kan beoordelen, goed werk geleverd.
Bericht van Marapin uit Den Haag
geplaatst op 13-06-2017
Ik heb hele slechte ervaringen met warmte groep; de monteurs zijn wel vriendelijk, maar het kostenplaatje klopt niet. Bovendien neemt de telefoniste op met "Warmte groep, goedemorgen/middag. Ze zegt haar naam niet, ook niet bij doorvragen. Dit is het eerste visitekaartje van een bedrijf. Ik vind het wel fatsoenlijk dat je je naam noemt als je de telefoon aanneemt! Enfin, mijn manometer moest worden vervangen worden, scheen kapot te zijn volgens de monteur, wat ik vreemd vond, want ik had de cv ketel pas 3 jaar! Kostenplaatje zou zijn 35 eur. Sip stemde ik in, echter de monteur had geen nieuwe manometer in zn auto. Hiervoor moest een nieuwe afspraak worden gemaakt. Ik heb eerst gevraagd of er dan nog overage kosten bij zouden komen. "Nee" zei de monteur, want ik heb een onderhoudscontract, dus hoef ik alleen de manometer af te rekenen. Toen uiteindelijk na enkele weken een andere monteur de manometer had geplaatst, was de rekening ineens 64 eur! Er was voor een half uur arbeidskosten berekend. Ik was niet thuis, mijn dochter had afgerekend. De monteur had wel de zgn.'kapotte' manometer, zonder mijn intstemming mee genomen, deze was nl. van mij! Ik heb inmiddels mijn contract bij Warmtegroep opgezegd en hoef hen nooit meer bij mij over de vloer!Koude douche voor Warmtegroep. Ik vind hen oplichters
Bericht van Familie Fool uit Vlaardingen
geplaatst op 13-06-2017
Voor het derde jaar op rij is onze cv-ketel weer schoongemaakt. Is altijd goed en komt ook op de afgesproken tijd. Laat ook alles weer netjes achter. Goede service voor een goede prijs.
Bericht van Natalia uit breda
geplaatst op 13-06-2017
heel vriendelijke en deskundige monteurs, goede communicatie! Tevreden over geleverde service
Bericht van Mariska Schouten uit Leusden
geplaatst op 13-06-2017
Wat fantastisch dat jullie zo flexibel zijn'!Door omstandigheden moest mijn afspraak naar de middag met een kans dat dit ook niet zou lukken. Geen probleem voor jullie. Dat noem ik nu klantgericht :-)
Bericht van Iris van Rossum uit Utrecht
geplaatst op 13-06-2017
Prima service. Duidelijke uitleg over de werkzaamheden, prijsopgave vooraf en de monteur was op tijd.
Bericht van Reinout Tutein uit Utrecht
geplaatst op 13-06-2017
Vriendelijke monteur, goede communicatie! Zeer tevreden.
Bericht van Boss uit Zaltbommel
geplaatst op 13-06-2017
Zo juist weer onderhoud aan mijn cv ketel gedaan, opnieuw een andere monteur maar ook zeer kundig, duidelijk en netjes.
Bericht van W. Pfaff uit Woerden
geplaatst op 13-06-2017
Snel na aanmelding op de website voor een onderhoudscontract voor de cv-ketel werd een afspraak gemaakt. Onderhoudsmonteur werkte correct, snel en schoon. Hulde, ook voor de werkgever, want het was een vrouwelijke monteur!!
Eerste Vorige - 62 - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...