Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - volgende Laatste
Bericht van Geeke Kuhlmeijer uit Houten
geplaatst op 13-06-2017
Super!!
Bericht van Eveline Muusers uit Zoetermeer
geplaatst op 13-06-2017
Alhoewel het bedrijf die eerst bij ons het onderhoud deed dat prima deed ging de prijs wel steeds verder omhoog. Bij Warmte Groep heb ik niet alleen een prima prijs gevonden, het onderhoud en de tips die we kregen waren top! We zijn erg blij met Warmte Groep!
Bericht van Saskia Eringaard uit Groenekan
geplaatst op 13-06-2017
Dit jaar een service-abonnement afgesloten. Allemaal gemakkelijk via internet. Afspraak keurig op tijd en er werd met aandacht gewerkt.
Bericht van T.Roosen uit Eindhoven
geplaatst op 13-06-2017
Wij hadden heel slechte ervaring met een ander bedrijf en zijn daarom overgestapt naar warmte groep. Wij kunnen alleen maar lof spreken over de werkzaamheden die gedaan zijn. Monteur was uitermate netjes en wist van wanten. een echte aanrader voor degene die nog op zoek is.
Bericht van A. de Regt uit Arnhem
geplaatst op 13-06-2017
Zeer tevreden over ons service-abonnement. Altijd correcte service, goede en vlotte uitvoering en communicatie. Wij hebben er zelf geen omkijken naar en dat is heel prettig.
Bericht van Marije uit Leiden
geplaatst op 13-06-2017
Goed advies gekregen tijdens de jaarlijkse beurt over het afstellen van de ketel ivm nieuwe vloerverwarming.
Bericht van Mirella de Vrede uit Amsterdam
geplaatst op 26-05-2017
Warmtegroep is erg klantgericht. Ik had met spoed een nieuwe CV ketel nodig. De planner heeft het zo kunnen regelen dat ik inderdaad binnen twee dagen een nieuwe ketel kreeg. Super service!!!!
Bericht van J. van Dril uit Hoofddorp
geplaatst op 17-05-2017
Recent het onderhoudscontract aangegaan. Monteur kwam binnen de afgesproken tijd en was zeer vriendelijk. Gaf duidelijk uitleg over de te verwachten werkzaamheden en over de bijkomende kosten. Het overeenkomen van de afspraak en de financiële afhandeling gingen erg eenvoudig. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor warmte groep.
Bericht van H van Hal uit Culemborg
geplaatst op 14-05-2017
De eerste onderhoudsbeurt inmiddels achter de rug, nadat we een nieuw huis hebben. Het verzetten van de afspraak ging soepel en prettig en vervolgens kwam de monteur stipt op tijd. Er bleek een klein onderdeel vervangen te moeten worden, dit werd uitgelegd en de kosten werden besproken. Kortom, een prettige eerste kennismaking.
Bericht van A.J. de Hoog uit Katwijk
geplaatst op 14-05-2017
12 mei de jaarlijkse controle van de ketel gehad. Een vriendelijke en kundige monteur, met een duidelijke prijsopgave voor te vervangen onderdelen. Heel tevreden over de afhandeling.
Eerste Vorige - 63 - 64 - 65 - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...