Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - volgende Laatste
Bericht van Bob uit Utrecht
geplaatst op 24-04-2017
Vorige week is er een nieuwe ketel geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de communicatie vooraf. De monteurs ter plekke hebben ook goed werk verricht.
Bericht van Esther uit Den Haag
geplaatst op 24-04-2017
Op tijd, kundig en snel geholpen met goede uitleg van de kosten.
Bericht van Jantina uit Rotterdam
geplaatst op 24-04-2017
Jaarlijkse onderhoud cv gehad. Alles netjes nagekeken en vriendelijke monteur.
Bericht van Zandman uit Amstelveen
geplaatst op 24-04-2017
Afgelopen weekend een probleem met de condens afvoer onder de ketel. De storingsdienst gaf dit door aan de monteur die mij netjes vooraf wees op het feit dat dit niet onder het abonnement valt en hij daarvoor de kosten in rekening moest brengen die overigens maar € 29,- waren. Al met al goede voorlichting en service.
Bericht van Benny van de Berg uit Zoetermeer
geplaatst op 24-04-2017
Zaterdag een storing gemeld met een daarbij behorende code. Storingsdienst wist meteen wat er aan de hand was en stuurde dezelfde dag nog een monteur....Prima service.
Bericht van E van Nimmerdor uit Utrecht
geplaatst op 23-04-2017
De monteur kwam op de juiste afgesproken tijd. Wat mij opviel was dat iedere twee jaar de afdichting ring vervangen moet worden. Ik vraag mij af of dit wel nodig is. Tevens gaf ik aan dat het warmwater soms tijdens het douchen kouder wordt,zonder dat iemand anders warmwater gebruik! Hier op werd de afstelling warmwater verhoogd. Ik twijfel of dit de goede diagnose is? Gaat dit vaker voorkomen bel ik de storing dienst,dan weet ik ook hoe deze reageert. Verder ben ik tevreden.
Bericht van Jantien uit Barendrecht
geplaatst op 21-04-2017
Ik denk voor de 5e keer onderhoud gehad bij Warmtegroep, waarbij meestal om de twee jaar een pakking vervangen moet worden. Duidelijke uitleg van de monteurs die ook alle vragen kunnen beantwoorden. Deze deskundigheid geeft mij een veilig gevoel.
Bericht van Bert Veldman uit Zwijndrecht
geplaatst op 21-04-2017
Ik heb mijn cv ketel door warmte Groep laten vervangen op advies van mensen in mijn omgeving en heb daar geen spijt van. Nette mensen met daarbij ook aanvullend advies.
Bericht van A. vd Ven uit Gorinchem
geplaatst op 21-04-2017
Reparatie aan mijn installatie netjes en geheel volgens vooraf opgegeven indicatie prijs uitgevoerd.
Bericht van Frans Wognum uit Oosterhout
geplaatst op 20-04-2017
Ik lees veel positieve berichten, maar mijn ervaring is minder positief. De CV onderhoudsmonteur heeft aangeboden om een bijvulkraantje bij de CV ketel te plaatsen en daar is een aanbieding voor gedaan. Letterlijk is aangeboden:Koudwaterkraan en een bijvulkraan voor € 30.00 per kraan. Nu blijkt achteraf dat het kleine afsluitkraantjes zijn die € 4.50/st kosten bij de Gamma. Ik kan er ook geen water van tappen omdat dit minikraantje bijna op de grond hangt. De offerte gaf een vertekend beeld en de all in kosten bedroegen €118.00. Er wordt niets gecrediteerd omdat ik vooraf accoord ben gegaan, maar niet met deze mini kraantjes die haast niets kosten. Een iets te commercieel bedrijf die een verkkerde inschatting van zaken hebben gegeven. Ik houd van fair zaken doen en niet achteraf het gevoel hebben dat ik bedonderd ben. Een wijze les voor mij.
Eerste Vorige - 66 - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...