Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Een nieuw bericht schrijven in ons gastenboek is niet meer mogelijk. In plaats daarvan kunt u een review plaatsen bij klantenvertellen.nl.


Eerste Vorige - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - volgende Laatste
Bericht van Mark Bezuijen uit Utrecht
geplaatst op 24-06-2017
Al een aantal jaar een service contract met Warmtegroep. Erg tevreden. Afspraak is afspraak. Duidelijke toelichting en transparantie op de te verrichten onderhoudswerkzaamheden. Geen verrassingen en goede service
Bericht van Tonny Bosboom uit Nijkerk
geplaatst op 16-06-2017
De monteur belde eerst dat hij er aan kwam en was op tijd. Goede service bij het schoonmaken van de CV en de ventilatiebox. Er was iets niet goed gegaan en na ons telefoontje stond de monteur 's middags me teen voor de deur en loste het probleem op.
Bericht van S. de Loos uit Utrecht
geplaatst op 16-06-2017
Vriendelijk en deskundige monteurs.
Bericht van fam.Vriend uit Haarlem
geplaatst op 16-06-2017
Nooit eerder contact gehad maar een aan te bevelen bedrijf... Mijn oude awb ketel was het op advies van de monteur niet meer waard om te repareren, alleen warmtegroep had op korte termijn geen tijd om een nieuwe cv te hangen. Tegen een zeer geringe prijs is er uit een oude ketel een onderdeel gehaald zodat ik even voorruit kon en niet koud hoefde te douchen. Vandaag naar alle tevredenheid een nieuwe Remeha geplaatst door ook weer nette monteurs.
Bericht van Warmte Groep team uit Utrecht
geplaatst op 16-06-2017
Opnieuw € 25, - cash back uitgekeerd.
Onze reactie: De familie Boss uit Zaltbommel is na de geplaatse recensie uit de laatste recensies geloot en ontvangt binnen enkele dagen € 25,- op de bankrekening
Bericht van Erwin uit Zoetermeer
geplaatst op 13-06-2017
Vriendelijke monteur. Was op tijd. Goede service en afgesproken prijs betaald. Fijn bedrijf om de CV ketel te laten onderhouden. Beveel dit bedrijf van harte aan!
Bericht van Ingrid Arnold uit Rhoon
geplaatst op 13-06-2017
Een goede service, ik werd netjes van tevoren gebeld dat de monteur onderweg was, de monteur heeft, voor zover ik kan beoordelen, goed werk geleverd.
Bericht van Marapin uit Den Haag
geplaatst op 13-06-2017
Ik heb hele slechte ervaringen met warmte groep; de monteurs zijn wel vriendelijk, maar het kostenplaatje klopt niet. Bovendien neemt de telefoniste op met "Warmte groep, goedemorgen/middag. Ze zegt haar naam niet, ook niet bij doorvragen. Dit is het eerste visitekaartje van een bedrijf. Ik vind het wel fatsoenlijk dat je je naam noemt als je de telefoon aanneemt! Enfin, mijn manometer moest worden vervangen worden, scheen kapot te zijn volgens de monteur, wat ik vreemd vond, want ik had de cv ketel pas 3 jaar! Kostenplaatje zou zijn 35 eur. Sip stemde ik in, echter de monteur had geen nieuwe manometer in zn auto. Hiervoor moest een nieuwe afspraak worden gemaakt. Ik heb eerst gevraagd of er dan nog overage kosten bij zouden komen. "Nee" zei de monteur, want ik heb een onderhoudscontract, dus hoef ik alleen de manometer af te rekenen. Toen uiteindelijk na enkele weken een andere monteur de manometer had geplaatst, was de rekening ineens 64 eur! Er was voor een half uur arbeidskosten berekend. Ik was niet thuis, mijn dochter had afgerekend. De monteur had wel de zgn.'kapotte' manometer, zonder mijn intstemming mee genomen, deze was nl. van mij! Ik heb inmiddels mijn contract bij Warmtegroep opgezegd en hoef hen nooit meer bij mij over de vloer!Koude douche voor Warmtegroep. Ik vind hen oplichters
Bericht van Familie Fool uit Vlaardingen
geplaatst op 13-06-2017
Voor het derde jaar op rij is onze cv-ketel weer schoongemaakt. Is altijd goed en komt ook op de afgesproken tijd. Laat ook alles weer netjes achter. Goede service voor een goede prijs.
Bericht van Natalia uit breda
geplaatst op 13-06-2017
heel vriendelijke en deskundige monteurs, goede communicatie! Tevreden over geleverde service
Eerste Vorige - 67 - 68 - 69 - 70 - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - volgende Laatste


...