Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Een nieuw bericht schrijven in ons gastenboek is niet meer mogelijk. In plaats daarvan kunt u een review plaatsen bij klantenvertellen.nl.


Eerste Vorige - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - volgende Laatste
Bericht van fam. Broekmeijer uit Utrecht
geplaatst op 10-05-2017
Warmtegroep berekent kosten om de problemen op te lossen die Warmtegroep heeft veroorzaakt. In december is het onderhoud aan onze ketel uitgevoerd. De ketel moest worden bijgevuld, daarbij is de waterkraan door de monteur zo strak dichtgedraaid dat wij haar niet meer open kregen. Uiteindelijk hebben wij weer Warmtegroep gebeld. Er is een (andere) monteur gekomen om de kraan weer open te draaien. De kosten zijn voor ons, omdat ons abonnement alleen de ketel betreft en kraan daar geen onderdeel van uit maakt. Dank je wel, de "panne" was ook niet veroorzaakt door toeval, slijtage of ouderdom, maar door Warmtegroep zelf. Moeten wij daarvoor betalen? Overleg met Warmtegroep heeft geresulteerd in een belofte, dat er contact met ons zou worden opgenomen, maar wij hebben er niets meer van gehoord.
Bericht van Esther Broeren uit Arnhem
geplaatst op 10-05-2017
Warmtegroep heeft 2 jaar geleden vakkundig een nieuwe cv-ketel geplaatst. Keurig na 2 jaar kwamen ze de ketel onderhouden. Warmtegroep heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!
Bericht van Susanne uit Almere
geplaatst op 26-04-2017
Ik heb sinds een paar jaar een service abonnement. Tot op heden altijd keurig geholpen. Ik vind alleen de onderdelen die vervangen moeten worden erg prijzig.
Bericht van Charlotte uit Leiden
geplaatst op 26-04-2017
De monteur is langsgeweest voor onderhoud, alles was prima. Een aantal vragen heeft hij ook nog netjes beantwoord (hoevaak is onderhoud nodig, waar op letten, hoe kan ik zelf weer CV bijvullen...). Erg tevreden met het onderhoud en ook nog voor een goede prijs.
Bericht van G.Koot-Soesbergen uit Maarssen
geplaatst op 25-04-2017
14 april ontdekte ik (in de middag) dat ik geen warm water had. Gebeld naar jullie en met een uur was er een monteur. Vriendelijke man. Het was vlot opgelost. 'n Paar nieuwe onderdelen. Gelijk een service abonnement genomen. In eerste instantie schrok ik wel van de rekening.
Bericht van Bob uit Utrecht
geplaatst op 24-04-2017
Vorige week is er een nieuwe ketel geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de communicatie vooraf. De monteurs ter plekke hebben ook goed werk verricht.
Bericht van Esther uit Den Haag
geplaatst op 24-04-2017
Op tijd, kundig en snel geholpen met goede uitleg van de kosten.
Bericht van Jantina uit Rotterdam
geplaatst op 24-04-2017
Jaarlijkse onderhoud cv gehad. Alles netjes nagekeken en vriendelijke monteur.
Bericht van Zandman uit Amstelveen
geplaatst op 24-04-2017
Afgelopen weekend een probleem met de condens afvoer onder de ketel. De storingsdienst gaf dit door aan de monteur die mij netjes vooraf wees op het feit dat dit niet onder het abonnement valt en hij daarvoor de kosten in rekening moest brengen die overigens maar € 29,- waren. Al met al goede voorlichting en service.
Bericht van Benny van de Berg uit Zoetermeer
geplaatst op 24-04-2017
Zaterdag een storing gemeld met een daarbij behorende code. Storingsdienst wist meteen wat er aan de hand was en stuurde dezelfde dag nog een monteur....Prima service.
Eerste Vorige - 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - volgende Laatste


...