Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Een nieuw bericht schrijven in ons gastenboek is niet meer mogelijk. In plaats daarvan kunt u een review plaatsen bij klantenvertellen.nl.


Eerste Vorige - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - volgende Laatste
Bericht van Eugenie Engel uit Amstelveen
geplaatst op 15-03-2017
Helaas kan ik dit bedrijf niet aanbevelen ! Er is bij mij o.a. een cv ketel geïnstalleerd, en omdat hier special care diertjes wonen die afhankelijk zijn van medicatie en speciaal dieet stonden er waarschuwingen op de deur om i.v.m. de dieren eerst de ene deur te sluiten alvorens de andere open te doen... Ondanks deze waarschuwingen hebben de monteurs zowel de buitendeur als de binnendeur open laten staan en is 1 v/d dieren aan de ren gegaan. Op de koop toe kreeg ik een onbeleefde grote mond v/d monteur... ik had mijn honden maar vast moeten binden... En ondanks dat ik de monteur een oude handdoek had gegeven, waren de theedoek en handdoek hier v/d haakjes gehaald en vond die totaal vervuild op de grond terug... Een bedrijf waarvan de monteur zo weinig respect heeft voor mij als klant, voor de veiligheid van de dieren en mijn spullen kan ik dus helaas niet aanbevelen.
Bericht van A de Bodt uit Etten-Leur
geplaatst op 14-03-2017
Onderdeel wel snel kapot (cv is 3 jaar oud). Service op zich goed, snel verholpen
Bericht van Nanda Kiliaan uit Zeist
geplaatst op 13-03-2017
Prima onderhoud, geen problemen tot nu toe.
Bericht van Emiel Lamers uit Amsterdam
geplaatst op 13-03-2017
Mijn eerste ervaring met Warme Groep. De vakkundige monteur Emiel (mijn naamgenoot! :-) kwam keurig op tijd en heeft de CV ketel uitgebreid schoongemaakt en alles gecontroleerd, waarbij hij daarbij ook nog van alles toelichtte. Perfecte service!
Bericht van Marinet uit Vleuten
geplaatst op 12-03-2017
Ik ben zeer tevreden over Warmte Groep Installatietechniek. Er werd snel gereageerd op mijn vraag en ik kreeg netjes een afspraak via de e-mail. De monteur was vriendelijk en hij liet mij zien wat er vervangen moest worden en vertelde ook waarom. Nogmaaals, een zeer tevreden klant.
Bericht van Richard uit Hooglanderveen
geplaatst op 11-03-2017
Goed contact per mail en telefoon, monteur netjes op tijd, vriendelijk en vak bekwaam. Kortom fijne dienstverlening.
Bericht van FV uit Utrecht
geplaatst op 11-03-2017
Snelle service bij storing. heldere uitleg over de oplossing. duidelijkheid over prijs vooraf.
Bericht van Joep uit Maarssen
geplaatst op 11-03-2017
Na de jaarlijkse servicebeurt van de CV ketel bleek onverhoopt dat er lekkage ontstaan was. De volgende ochtend heb ik gebeld en 's middags was het probleem al direct verholpen: een pakking was dubbel komen te zitten. Kan gebeuren en fijn dat het weer snel opgelost was!
Bericht van D. Remans uit Den Haag
geplaatst op 11-03-2017
Eerste ervaring met Warmte groep is positief. afspraak was snel geregeld, monteur was op tijd en liet zien wat hij deed. Eigenlijk gewoon zoals het hoort. en juist dat valt op.
Bericht van Cindy uit Maarssen
geplaatst op 11-03-2017
Geweldige service weer. Netjes gewerkt terwijl ik er niet bij kon zijn Door studie beneden. Dank jullie weer voor het goede onderhoud van mijn cv
Eerste Vorige - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - volgende Laatste


...