Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - volgende Laatste
Bericht van Barbara uit Dordrecht
geplaatst op 14-01-2017
Nieuwe ketel laten plaatsen door Warmtegroep: prima advies, alles volgens afspraak en prettige monteurs. Aan te bevelen!
Bericht van Jan uit Breda
geplaatst op 14-01-2017
Zeer correct snel en met uitleg uitgevoerde servicebeurt
Bericht van Patrick Tholenaars uit Eindhoven
geplaatst op 14-01-2017
Uitermate tevreden over de monteur, communicatief vaardig wat ik bij een eerder ervaring met een collega bedrijf miste. Daar naast deed hij zijn werk naar mijn mening zeer kundig. Ook het callcenter was zeer duidelijk en informatief.
Bericht van Maarten Kroes uit Den Haag
geplaatst op 14-01-2017
Prima en flexibel afspraken mee te maken die ook perfect nagekomen worden. Keurige en vriendelijke installateurs en onderhoudsmensen die meedenken en efficient te werk gaan en dit alles tegen zeer redelijke prijzen. Erg tevreden !
Bericht van Meike Ansems uit Rotterdam
geplaatst op 14-01-2017
Deskundig onderhoud. De monteur werkte met aandacht aan de ketel en gaf goede uitleg.
Bericht van jan esbach uit etten leur
geplaatst op 14-01-2017
Keurige en vakkundige behandeling! Een aanrader.
Bericht van R.P. Band uit Amsterdam
geplaatst op 14-01-2017
Na een zeer slechte en nare ervaring met de Gas OnderhoudsKombinatie heb ik eind 2014 mijn nieuwe C.V.ketel bij de Warmtegroep gekocht. Deze week ging mijn onderhoudscontract in en is een monteur langs geweest. Terwijl de monteur van de Gas OnderhoudsKombinatie meestal alleen een blik wierp en binnen 1 minuut weer was vertrokken, heeft de monteur van de Warmtegroep de ketel aan gedegen inspectie onderworpen, ook was hij zeer vriendelijk. En het contract is ook nog eens aanzienlijk goedkoper dan dat van de Gas OnderhoudsKombinatie. Tot zover zijn mijn ervaringen met de Warmtegroep zeer positief en kan ik ze iedereen aanbevelen.
Bericht van Karin Wigman uit Haarlem
geplaatst op 14-01-2017
De monteur kwam keurig op tijd voor het service onderhoud. Er is een metertje vervangen en het onderhoud is prima uitgevoerd. De monteur vertelde vooraf welke werkzaamheden hij wilde uitvoeren en wat de daarbij behorende kosten zijn. Deze waren heel redelijk gezien onze andere ervaringen met CV bedrijven. De ruimte werd heel netjes achter gelaten. Tot de volgende keer zou ik zeggen!!
Bericht van J.pels uit Utrecht
geplaatst op 14-01-2017
Vorig jaar onderhoudscontract afgesloten en kreeg keurig een mail met een gemaakte afspraak Monteur was ook keurig optijd en het onderhoud weer voor een jaar gedaan Geen onverwachte kosten dus laat de winter maar komen Ik zit er warmpjes bij! Jeanette
Bericht van C. van den Berg uit Amsterdam
geplaatst op 13-01-2017
CV viel steeds uit. Dus paniek met dit koude weer. Monteur was binnen een uur na mijn telefoontje aanwezig en was enorm vriendelijk. Heldere kostenopbouw ook. En de CV doet het weer. Erg prettig! Complimenten voor de vriendelijke monteur!
Eerste Vorige - 81 - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...