Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - volgende Laatste
Bericht van Speet uit Tiel
geplaatst op 12-01-2017
Net weer de onderhoudsbeurt gehad. De monteur heeft erg zijn best gedaan om een blijkbaar niet veel volkomend probleem op te lossen op te lossen/achter te komen wat het nou kon zijn.
Bericht van wagensveld uit Maarssen
geplaatst op 12-01-2017
Uw telefoniste heeft ons naar tevreden te woord gestaan en geholpen De monteur heeft de verwarmingsketel goed gemaakt en gelijk afgewerkt dus alles goed gedaan m.v.g
Bericht van M.Smits uit Oosterhout
geplaatst op 12-01-2017
Eerste afspraak voor onderhoud werd vlot geregeld. Een keurige monteur die mooi op tijd op de afspraak kwam en vlot doch nauwkeurig z'n werk deed. Prima.
Bericht van Annemieke Monsma uit Amsterdam
geplaatst op 12-01-2017
Nadat een monteur de voorkant van de CV-ketel te vast had geschroefd en daardoor de ketel voortdurend tikgeluiden maakte, werd dat euvel zeer snel na een telefoontje deskundig opgelost.
Bericht van Anne Bolier uit Den Haag
geplaatst op 11-01-2017
2de jaar dat ik een onderhoudscontract heb. ik denk toevallig? weer dezelfde man; was vriendelijk en rustig. heeft gewoon zijn ding gedaan. was kwartier te vroeg en ik was niet meteen bij deur. hij bleef gewoon heel ff wachten. ik heb geen klachten / ben tevreden.
Bericht van Peter Balm uit Hoofddorp
geplaatst op 11-01-2017
Lekkage aan de cv ketel: zowel aan de telefoon als monteur professionele hulp en snelle oplossing
Bericht van J. Mooij uit Haarlem
geplaatst op 11-01-2017
Zeer tevreden! Vriendelijke monteur met kennis van zaken, prima service!
Bericht van dick gast uit Bussum
geplaatst op 11-01-2017
Zeer tevreden over de afhandeling van de lekkage na de eerdere reparatie. Snel opgelost.
Bericht van J.W.C. Vreeswijk uit Hoofddorp
geplaatst op 11-01-2017
Monteur was mooi op tijd en heeft de CV ketel vakkundig onderhouden.
Bericht van Geert Pouw uit Zoetermeer
geplaatst op 11-01-2017
Bijna twee jaar geleden is er bij ons een nieuwe ketel geïnstalleerd dus het werd hoog tijd voor een onderhoudsbeurt. Maar welk installatie bedrijf kies je hiervoor? Na enig research op internet uitgekomen bij warmtegroep.nl. die zelfde week is er een monteur gekomen en heeft keurig onderhoud uitgevoerd. Mijn man die graag wil weten hoe dingen in elkaar steken mocht ook gewoon toe kijken en vragen stellen. Wij zijn goed geholpen en er blij mee. We hebben een contract voor een jaarlijkse controle. Dus wij zeggen tot volgend jaar!
Eerste Vorige - 82 - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...