Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Een nieuw bericht schrijven in ons gastenboek is niet meer mogelijk. In plaats daarvan kunt u een review plaatsen bij klantenvertellen.nl.


Eerste Vorige - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - volgende Laatste
Bericht van Warmte Groep team uit Utrecht
geplaatst op 01-02-2017
€ 25, - cash back uitgekeerd.
Onze reactie: De familie Seidel uit Leiden is na de geplaatse recensie uit de laatste recensies geloot en ontvangt binnen enkele dagen € 25,- op de bankrekening.
Bericht van E.R.Elmendorp uit Delft
geplaatst op 01-02-2017
Op 11 januari 2017 het lekkende overstortventiel vervangen.Vriendelijke monteur,maar hierna lekt het nog steeds op de aansluiting van het ventiel.Opnieuw gebeld naar warmtegroep en op 16 januari weer een vriendelijke monteur aanwezig,overstortventiel vaster gezet en enkele andere onderdelen vervangen.Het ventiel bleek hierna toch nog steeds te lekken op de aansluiting.Opnieuw warmtegroep gebeld en op 31 januari weer een vriendelijke monteur aanwezig. Het overstortventiel er helemaal afgehaald en opnieuw geplaatst. (Het was de eerste keer op 11 januari niet goed gemonteerd) Nu een dag een nacht verder en voorlopig geen lekkage te zien.Heeft onnodig veel meer werk gekost en misschien wat teleurstelling, maar het lijkt nu goed te zijn. Warmtegroep,toch bedankt.
Bericht van Petra van Schie uit Beverwijk
geplaatst op 31-01-2017
Vorige week een monteur voor de eerste onderhoudsbeurt bij dit bedrijf bij ons thuis gehad, het vorige bedrijf stopte met deze regio. De ketel is prima nagekeken en er is vervangen wat nodig was. Op verschillende vragen wat buiten de ketel omging kreeg ik netjes antwoord. Ik ben zeer tevreden.
Bericht van Ben uit Utrecht
geplaatst op 30-01-2017
Vorige week onze eerste ervaring met dit bedrijf. De afspraak was dat ze tussen 11.00 en 14.00 uur zouden komen. Door de telefoniste werd ik om 12.00 uur gebeld dat het "iets" later zou worden vanwege een uitgelopen klus. Kan gebeuren, maar de monteur kwam uiteindelijk pas om 15.30 uur ! Wel vervelend want zo blijf je er bijna de hele dag voor thuis. Ik kan niet beoordelen hoe de onderhoudsbeurt verliep, dat zal de toekomst moeten uitwijzen, maar de monteur was er een behoorlijke tijd mee bezig. Had een éénjarig abonnement afgesloten, maar vlg. de monteur was eenmaal per twee jaar voldoende aangezien ketel pas anderhalf jaar oud was. Dat werd direct omgezet. Prettig dat ik zo niet voor onnodig hoge kosten gesteld word.
Bericht van Jordi uit IJsselstein
geplaatst op 30-01-2017
Vorige week Warmtegroep gebeld voor een kleine lekkage. De dag erna gelijk opgelost. Prima service!
Bericht van C.M. Boer uit Hekelingen
geplaatst op 29-01-2017
Contract afgesloten, vriendelijk te woord gestaan aan telefoon. Monteur gekomen voor beurt. Heeft verzuimd pakkingen te vervangen. Na werkzaamheden uitgebreid koffie aan tafel gedronken. Bij vertrek kwam ik er achter dat thermostaat een onderhoudsmelding gaf. Deze monteur komt er bij mij niet meer in. Ketel gaf storing. Een aardige vrouwelijke monteur is gekomen. Gasblok vervangen (Remeha ketel 3 jaar oud). Alsnog de pakkingen vervangen. Uitgebreid thermostaat bekeken/ingesteld. Erg tevreden over deze monteur. Geeft weer vertrouwen!
Bericht van B.I.M. Pronk uit Lelystad
geplaatst op 29-01-2017
Isense thermostaat had spontaan geen display meer. 's Ochtends gebeld en in de middag al en monteur. Klacht direct opgelost. Fijn dat het ook op deze manier kan. TOP!
Bericht van J.M. van den Hoven uit Utrecht
geplaatst op 28-01-2017
Prima service! Zocht een bedrijf voor onderhoud en storingen aan onze CV ketel en MV box in ons nieuwbouwhuis na verlopen van de garantie. Na wat rondzoeken kwam de WarmteGroep als beste uit de bus qua prijs. Maar ook de combinatie CV ketel en MV box beviel ons wel. Eerste onderhoud net gehad. Prima! Nu hopen dat we jullie verder weinig nodig hebben komende 2 jaar :-).
Bericht van Marjolijn Feteris uit ROTTERDAM
geplaatst op 28-01-2017
Na ruim 25 jaar altijd dezelfde monteur te hebben gehad en deze 2 jaar geleden failliet was gegaan, ben ik ook op zoek moeten gaan naar een nieuwe cv monteur, daar deze er relatief goed uit kwam heb ik mijn geabonneerd op een comfortx abonnement met mijn 11 jaar oude Vaillant ketel. Deze week is de monteur geweest, nix over wat een oude ketel..alleen dat hij wel erg vuil was, dat was te begrijpen omdat hij nu een paar jaar niet was schoongemaakt, keurig alleen de afgesproken prijs betaald. Goed gevoel erbij. De ketel kan er weer een jaartje tegen en tot volgend jaar monteur!!
Bericht van Melis E.J.L. uit Amsterdam
geplaatst op 26-01-2017
Na het maken van de afspraak voor ketelonderhoud kreeg ik snel via de mail een voorstel voor een dag/tijd waarop het (eerste) onderhoud zou plaats vinden. Op de afgesproken dag stond er op de afgesproken tijd een keurige dame voor de deur die het ketelonderhoud uiterst professioneel heeft uitgevoerd, een aangename verrassing na een aantal zeer slechte voorgangers die via andere bedrijven mijn ketel onderhouden hebben. Erg prettig dat je via de PIN kan betalen. Kortom zeer tevreden!
Eerste Vorige - 83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - volgende Laatste


...