Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - volgende Laatste
Bericht van Frans de Groot uit Spijkenisse
geplaatst op 19-12-2016
Dit jaar een eerste afspraak in verband met het vorig jaar afgesloten onderhoudscontract. Heel netjes met betrekking tot de afspraak.Monteur keurig op tijd en onderhoud netjes verricht. Zeer tevreden over. Kan iedereen aanraden. Vergeleken met vorige onderhoudscontract ook nog eens een heel voordelig contract. Niet eerder vertellen, dadelijk komen ze daar bij warmte groep ook achter :-)
Bericht van Godvree uit Zoetermeer
geplaatst op 19-12-2016
Vlotte service en netjes op tijd
Bericht van P.D. ten Hag uit Amersfoort
geplaatst op 19-12-2016
Uitermate tevreden over service verlening, zowel de planning, afstemming, als het uitgevoerde werk. Erg leuk dat we steeds een kordate en vriendelijke dame als monteur krijgen. Geeft extra positieve dimensie!
Bericht van Fons. Sukel uit Almere
geplaatst op 19-12-2016
Alle jaren de juiste service kan echt niet beter
Bericht van Dave Berkers uit Goirle
geplaatst op 19-12-2016
Monteur was netjes op tijd en heeft duidelijk verteld wat er kapot was en vervangen moest worden. Monteur ging pas weg nadat alles weer perfect was.
Bericht van Mieke uit De Bilt
geplaatst op 19-12-2016
Dag van tevoren gebeld hoeveelste klant van de ochtend ik was zodat ik beetje wist hoe laat monteur kwam. Heel fijn. Verder alles prima verlopen. Goede prijs.
Bericht van C.E.A. Hopman uit Culemborg
geplaatst op 19-12-2016
Door onhandigheid van mij kon ik de aansluitnippel om water bij te vullen niet los krijgen.Na een storingsmelding kwam er binnen een paar uur een monteur langs. Die heeft voor mij op een vlotte en vriendelijke wijze het euvel(geheel kosteloos) verholpen voor mij!
Bericht van Irene Helmond-van Damme uit Rotterdam
geplaatst op 19-12-2016
Monteur was ontzettend vriendelijk, netjes in zijn werk en keurig op tijd. Er zou wat werkzaamheden verricht worden wat vorig jaar afgesproken was en dat stond keurig op de bon vermeld en is dus nu ook netjes afgehandeld.
Bericht van Elwin uit Loosdrecht
geplaatst op 16-12-2016
Afgelopen week is het onderhoud van de ketel weer gebeurd. De afspraak was simpel gemaakt en de monteur was precies op tihd en deed zijn werk snel.
Bericht van Snel uit Huizen
geplaatst op 16-12-2016
Vandaag is mijn ketel door vriendelijke en snel werkende op elkaar ingespeelde monteurs vervangen. Nu weer behaaglijk warm en veel warmwater. Heb er wel wat lang op moeten wachten vanwege de drukte, maar dat is ook mijn eigen schuld had ik er maar eerder aan moeten denken. ZEER AANBEVOLEN.
Eerste Vorige - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...