Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - volgende Laatste
Bericht van S.Wesseling uit maarssen
geplaatst op 15-12-2016
Afgelopen week door een monteur van warmteservice ivm het jaarlijkse onderhoud van de keel. vriendelijke monteur die vrij snel ontdekte waarom de kachel niet naar behoren werkte. Nu weer een heerlijk warm huis.
Bericht van Simone van der Heijdt uit Zeist
geplaatst op 15-12-2016
Via email kregen wij bericht dat het tijd was voor het jaarlijkse onderhoud aan de ketel. De communicatie vanuit Aruba, waar wij momenteel wonen, verliep voorspoedig! Contact met huurders door Warmte Groep was ook prima. Ook vanuit het buitenland kun je op ze rekenen. Fijn!!
Bericht van Desiree uit Almere
geplaatst op 14-12-2016
All 1 jaar klant. Prijs is goed. Ze geven van te voren aan wat er het volgende jaar moet vervangen worden. Deze keer kwam ook een vrouw langs. De eerste keer ooit, dus heel positief verrast. Super service.
Bericht van Tom uit Den Haag
geplaatst op 14-12-2016
Ketel maakte onregelmatig raar geluid na de onderhoud. s'middags gebeld en volgende dag stond voor de deur monteur, zoals afgesproken uur daarvoor opgebeld of ik kan thuis komen. Netjes binnen 2 minuten slank terug gezet. Deze was bij onderhoud andere monteur vergeten terug zetten. Dan kan gebeuren. Prima service, helemaal tevreden.
Bericht van G. de la Ruée uit Amsterdam
geplaatst op 14-12-2016
Heel tevreden over het dienst en afspraken. Alles ging super makkelijk. De monteur was op tijd, professioneel en deskundige en kon mijn vragen antwoorden op een heel vriendelijke manier. Veel beter dan alle andere bedrijven wie eerder mijn CV ketel hebben ondergehouden, ik heb nu een jaarlijks contract genomen.
Bericht van C. G. M. van Os uit Schiedam
geplaatst op 14-12-2016
Uitstekende snelle service. Monteur met verstand van zaken. Klasse!
Bericht van Fam. Schoemaker uit Soest
geplaatst op 14-12-2016
Jaarlijks onderhoudsbeurt cv-ketel: 75 € Bijzonderheid ontluchtingsventiel ketel vervangen 25 € Expansievat werking gecontroleerd: oke Verder geen bijzonderheden. Nette beleefde monteur, alles weer schoon achtergelaten!
Bericht van H. Knoester uit Harderwijk
geplaatst op 14-12-2016
Tussen 08.30 en 12.00 komt er een monteur, was de mededeling. Altijd spannend.. hoe strak zijn ze in tijd? Zit ik echt thuis tot 12.00 uur en komt er dan pas een monteur? Helemaal spannend, want een CV die in 2009 is geïnstalleerd en nog nooit in onderhoud is geweest? Tja... dat kan vragen om problemem zijn.. Rond 08.45 ging de bel. Kon niemand anders zijn dan de Warmwatergroep. En dat bleek dus ook zo te zijn. Hoe verrassend om te constateren dat de monteur een vrouw bleek te zijn (een zgn. monteuse). Nu ben ik echt niet ongeëmancipeerd, maar dit verraste mij aangenaam! Ik constateerde echter geen enkele twijfel bij mij.. ook een man kan de was doen.. Service subliem, prijs ook niet gek..! Bedankt! Ik zit er weer WaterWarmpjes bij!
Bericht van R Bouma uit Amsterdam
geplaatst op 14-12-2016
Bij de eerste onderhouds afspraak bleek dat mijn ketel dusdanig was ingebouwd dat onderhoud niet mogelijk was. Voor deze afspraak zijn geen kosten in rekening gebracht wat ik erg sympathiek vind. Nadat dit probleem was opgelost is mijn ketel netjes en bekwaam onderhouden.
Bericht van R.Veenhof uit Zeist
geplaatst op 14-12-2016
Geen warm water meer.....de volgende ochtend een blonde monteuse .....voor de deur. Ketel snel en vakkundig gemaakt, perfect! (nu maar hopen dat Nefit de kosten betaald, ketel is maar 2,5 jaar oud..;))
Eerste Vorige - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...