Mobile Menu button
X
delen:

Gastenboek

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Na een monteursbezoek nodigen wij onze klanten uit om hun ervaring met ons hier te delen. De goede maar ook de (onverhoopt) slechte ervaring waar wij dan lering uit kunnen trekken.

Lees hier ervaringen van onze klanten (alleen reacties van bestaande klanten worden geplaatst).

Wij geven hier geen commentaar. Indien van toepassing doen wij dat rechtstreeks naar de klant.


Eerste Vorige - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - 104 - volgende Laatste
Bericht van Er Huegen uit Rijswijk ZH
geplaatst op 14-12-2016
Gisteren werd onze combineren voor het tweede jaar op rij gecontroleerd. Na een vakkundige reinigingsbeurt en het bijvuĺlen, kregen we een gouden tip, nl. Plaats het koolmonoxide-alarm op een andere plek. Wij hadden hem boven op het keukenkastje liggen, maar aangezien koolmonoxide zwaarder is dan lucht, moet het alarm LAAG geplaatst worden. Dit is nou net de extra service die de monteurs van warmtegroep leveren. Bedankt en tot volgend jaar. Fijne feestdagen en een gelukkig 2017 allemaal!!!
Bericht van R. Sikken uit De Bilt
geplaatst op 14-12-2016
Onlangs is het cv onderhoud geweest. De monteur heeft de waterdruk weer op peil gebracht en alles gecontroleerd. Het was een vriendelijke, vakbekwame monteur. Aanvankelijk was ik van plan een tweejaarlijks abonnement te nemen, maar na dit te bespreken met de monteur heb ik gekozen voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. De cv ketel is meer dan 6 jaar oud en voor maar 35 euro meer wordt hij nu elk jaar gecontroleerd.
Bericht van Frans van Geest uit Hilversum
geplaatst op 14-12-2016
Keurige monteur heeft de ketel getest, gevraagd of er nog problemen waren~ en die hebben we gelukkig niet~ en alles keurig opgeruimd.
Bericht van H.Taris uit Tilburg
geplaatst op 14-12-2016
Volgens afspraak kwam de monteur keurig op tijd en verrichtte het jaarlijkse onderhoud aan de combiketel. De man was vriendelijk en leek vakkundig te werk te gaan (ik heb er geen verstand van!). De ketel doet het prima maar dat deed hij tevoren ook al. Ik heb sinds kort een onderhoudsabonnement en in de toekomst zal blijken of Warmtegroep aan mijn verwachtingen voldoet.
Bericht van Roos Schumacher uit Nieuwegein
geplaatst op 14-12-2016
Ook dit jaar onze CV ketel weer nagekeken door Warmtegroep. Op mijn verzoek door Susanne, wat een vakkundige topper is zij toch, hopelijk tot volgend jaar !!!!
Bericht van Ton van Schrevendijk uit Den Haag
geplaatst op 14-12-2016
Was eerst met ******* bezig. Drie maanden geprobeerd een monteur te krijgen. Eindelijk een afspraak. Bellen ze dag er voor weer af. Ze hadden het te druk. Mochten toen weg blijven. Warmte Groep gebeld. Binnen een week was onderhoud gedaan. Netjes op tijd en na wat vervangingen netjes achter gelaten. Gelijk jaar abonnement genomen.
Bericht van H. Plomp uit Delft
geplaatst op 14-12-2016
Vakkundig en netjes onderhoud op mijn cv ketel. De monteur kwam op tijd en de kosten waren gelijk aan vorige jaar (zeer laag). Ik kan iedereen de warmtegroep aanbevelen.
Bericht van Noureddine uit Zeist
geplaatst op 14-12-2016
Goede service voor een goede prijs met vakbekwaam personeel. Heel tevreden over de service.
Bericht van Levina de Jong uit Zoetermeer
geplaatst op 14-12-2016
Warmtegroep is nu voor het tweede jaar bij mij langs geweest. Alles prima in orde, dus ik zie jullie volgend jaar weer met plezier tegemoet! groet, Levina de Jong
Bericht van Mw. G. Dees uit Den Haag
geplaatst op 08-12-2016
Het was een aardige professionele man die de ketel kwam nakijken.
Eerste Vorige - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 - 93 - 94 - 95 - 96 - 97 - 98 - 99 - 100 - 101 - 102 - 103 - 104 - volgende Laatste

Nieuw bericht schrijven

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...