Mobile Menu button
home
X
delen:

Warmtepomp monteren

icons

Op uw bestaande cv-ketel/installatie een warmtepomp monteren waardoor er een zogenaamde hybride warmtepomp ontstaat. Deze warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht en geeft deze af aan de verwarmingsinstallatie. In situaties waar de door de warmtepomp afgegeven warmte niet voldoende is zal de cv-ketel bijspringen of overnemen. Het totale gasverbruik kan hierdoor tot 70% afnemen.

Warmtepomp monteren

Het monteren van een warmtepomp is een gespecialiseerde klus die wij overlaten aan onze partner HeatTransformers, die zorg draagt voor een de juiste montage en afstelling.

Wat is van belang?

Dat uw woning voldoende geïsoleerd is.
Dat er voldoende ruimte naast de cv-ketel is voor de warmtepomp binnen-unit. (Ongeveer 100cm bij 40cm incl. leidingwerk.)
Dat er een opstellingsmogelijkheid voor de warmtepomp buiten-unit is die geen geluidsoverlast geeft voor uzelf en uw buren. (Hier adviseert onze installatiepartner u graag over.)

Wat zijn de volgende stappen?

Vul het aanvraagformulier in van onze partner HeatTransformers.
U kunt daarna zelf een adviesgesprek inplannen met onze partner HeatTransformers. Tijdens dat telefonisch adviesgesprek wordt gekeken naar de geschiktheid van uw woning. Denk daarbij aan isolatie, ruimte binnen en buiten-unit. Na afloop ontvangt u een offerte. Als de offerte akkoord is plant HeatTransformers een werkvoorbereiding en daarna de installatie met u in.

Direct een vrijblijvende offerte?

Klik hier voor het online offerteformulier

Uw warmtepomp vervangen binnen één dag

Een warmtepomp monteren is best wel een klus. Maar door onze ervaring is dat in de meeste gevallen binnen een dag geklaard. Als er op hoogte gewerkt moet worden dan kan dat i.v.m. bijvoorbeeld stellingopbouw meer tijd in beslag nemen.

De monteurs van onze partner HeatTransformers werken netjes en nemen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om schade te voorkomen en laten uw huis voorzien van een nieuwe warmtepomp weer netjes achter.

Garantie en onderhoud

Warmtepompen zijn onderhoudsarm, maar helaas niet onderhoudsvrij. Onderhoud aan een warmtepomp heeft een preventief karakter. Dankzij regelmatig onderhoud aan uw warmtepomp verlengt u de levensduur en behoudt u het energiezuinige karakter van het systeem.
Na de garantieperiode ontvangt u een aanbieding voor dit onderhoud.

...