Mobile Menu button
X
delen:

WELKOM

icons

Wie zijn wij

Warmte Groep BV is een gespecialiseerd bedrijf in de verwarmingstechniek met een historie die meer dan 100 jaar terug gaat.
Warmte Groep BV is aangesloten bij TECHNIEK NEDERLAND en is een door INSTALLQ erkend installateur.

Aan het einde van de 19e eeuw, zo rond 1890, was kolen- en turfboer Bone Ypma al een begrip in de regio Utrecht en de stad zelf.

Vanaf het begin van de 20e eeuw lieten de beter gesitueerden centrale verwarming aanleggen. Aanvankelijk gestookt op kolen, en later op olie. Er was in die tijd al sprake van een "Warmte" Groep alleen werd er toen gesproken over de ketelboer Bone die met circa 5 familieleden actief was in de stad Utrecht.

Vanaf de introductie van aardgas in de jaren '60 bestond het bedrijf uit verschillende broers en neven die als zelfstandige werkten, maar ook samenwerkten bij grotere klussen en storingsdiensten. En waren voornamelijk actief in de provincie Utrecht, een deel van Zuid-Holland en Het Gooi.

Het huidige Warmte Groep BV is de verantwoordelijke en aanspreekpunt voor het huidige samenwerkingsverband waarin het merendeel van de medewerkers aandeelhouder is en middels hun persoonlijke BV werkzaam voor Warmte Groep BV.

Door onze uitgebreide monteurs-dekking over de gehele Randstad is er altijd een monteur in de buurt die het onderhoud uitvoert aan één van de tienduizenden cv-ketels die wij in onderhoud hebben van onze voornamelijk particuliere opdrachtgevers.

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...
...
Beoordeling door klanten: 9,0/10 - 587 beoordelingen