Mobile Menu button
X

Over Warmte Groep

icons

Wie zijn wij

Warmte Groep B.V. is een gespecialiseerd bedrijf in de Klimaattechniek met een historie die meer dan 100 jaar teruggaat. Warmte Groep BV is een door INSTALLQ erkend installateur voor alle werkzaamheden met betrekking tot Gastoestellen. Ook zijn wij BRL gecertificeerd voor werkzaamheden aan Warmtepomp- en Airconditioning apparatuur.

Daarnaast zijn we een SBB-erkend leerbedrijf waarin intern, beginnend monteurs opgeleid worden en ervaren monteurs bijgeschoold worden. Al onze monteurs zijn in het bezit van het Certificaat Vakmanschap CO. Een aantal monteurs zijn gespecialiseerd warmtepomp en koeltechniek

Door onze uitgebreide monteurs-dekking over de gehele Randstad (ongeveer 90km rondom Utrecht) is er altijd een monteur in de buurt die het onderhoud uitvoert aan één van de tienduizenden cv-ketels, honderden warmtepomptoestellen en airconditioningtoestellen die wij in onderhoud hebben van onze voornamelijk particuliere opdrachtgevers.

installQ logo SBB logo Kiwa logo Co-vrij logo

Duurzaam

Om het milieu zo min mogelijk te belasten rijden wij daar waar mogelijk elektrisch, gebruiken wij zo min mogelijk papier en als deze beschikbaar zijn laten wij u bij een reparatie de keus om een refurbished vervangingsonderdeel te plaatsen.

duurzaam-foto-2.jpg duurzaam-foto-3.jpg
...
qQueries: 2 / Total query time: 0.00015212sec.