Mobile Menu button
X
delen:

CV Storing?icons Brrr..

CV storing? Warmte Groep verhelpt een CV-ketel storing meestal dezelfde dag nog!

Storingen in uw CV komen immers altijd ongelegen. U heeft opeens geen warm water meer of merkt dat uw verwarming het niet meer doet. Natuurlijk wilt u uw cv-ketel dan zo snel mogelijk weer werkend hebben.

Warmte Groep is bekend met alle merken CV-ketels.

Wij werken met ervaren monteurs die kennis hebben van alle bekende ketels.

Warmte Groep berekent bij abonnee klanten geen voorrijkosten of arbeidsloon bij een CV-ketel storing.

Of u nu een vaste klant van ons bent of niet: we lossen graag uw ketelproblemen op. We berekenen voorrijkosten, arbeidsloon en eventuele materiaalkosten.
Heeft u bij ons een onderhoudsabonnement? Dan vallen de voorrijkosten en het arbeidsloon binnen het abonnement. U betaalt dan alleen nog voor de eventuele materiaalkosten.

Bel voor een storing 085 - 401 62 09 (centraal nr. tegen lokaal tarief)

U kunt uw storing ook online melden. Vul daarvoor onderstaand meldingsformulier in.


Een CV ketel storing voorkomt u met regelmatig onderhoud. Sluit nu een cv-ketel onderhoudsabonnement af en verklein de kans dat uw cv ketel vroegtijdig kapot gaat. Daarnaast blijft uw cv-ketel een stuk beter werken waardoor hij bespaart op uw energiekosten.

Warmte Groep voert onderhoud uit aan vrijwel alle merken en types cv ketels zoals IntergasAgpoFerroliNefit, AtagRemeha, Itho, Daalderop en Vaillant.


Direct een abonnement afsluiten? Ga naar het online bestel formulier.

klik hier voor het online bestel formulier


Abonnementen vergelijken?

klik hier voor de prijsvergelijking
Meldingsformulier cv storing

Bestel een storingsmonteur door onderstaand formulier in te vullen.
* = verplicht in te vullen.

Bent u al klant bij ons? Dan is uw klantnummer voldoende:

Is er een storingscode zichtbaar op het display van uw cv-ketel? Vul die storingscode dan hier in:

Als u een storing heeft gemeld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Komt de melding buiten onze openingstijden dan nemen wij de eerst volgende werkdag contact op. Betreft het een spoed storing dan kan u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Warmte Groep cv ketel service

1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...