Mobile Menu button
X
delen:

Online bestel formulier CV KETEL ONDERHOUDEN

Bestel een abonnement door onderstaand formulier in te vullen.

*= verplicht veld.


Gewenste abonnement *:*) Let op: Uw toestel mag niet ouder dan 5 jaar zijn.

Adres invoeren? Vul postcode en huisnummer in (zonder huisnummer-toevoeging) en de adresgegevens worden automatisch ingevuld.


(Geen foto toegevoegd)

'Open' en als 'open' aangesloten ketels (die halen de lucht voor de verbranding uit de opstellingsruimte) onderhouden wij niet.
(Geen foto toegevoegd)

Het abonnement gaat in direct na de eerste onderhoudsbeurt; is het toestel in orde dan betaalt u alleen de abonnementskosten. Voor het verhelpen van de bij het eerste bezoek geconstateerde problemen berekenen wij de materiaalkosten en arbeidstijd in blokken van een half uur. Moeten er onderdelen besteld en later geplaatst worden dan wordt hiervoor tevens de arbeidstijd berekend. Na 1 of 2 jaar (afhankelijk van de abonnementsvorm) nemen wij contact op voor het maken van een nieuwe afspraak met betrekking tot de onderhoudsbeurt.

Maakt uw toestel deel uit van een warmtepomp installatie (hybride warmtepomp)? Dan is een abonnement niet mogelijk en wordt een enkele onderhoudsbeurt uitgevoerd. Of u moet gaan voor een warmtepomp abonnement.

Is uw toestel bij de 1e beurt 15 jaar of ouder, dan is een abonnement niet meer mogelijk en wordt een enkele onderhoudsbeurt uitgevoerd.
Bij oude, slecht of niet onderhouden toestellen is het mogelijk dat er bij de 1e beurt defecten ontstaan, veroorzaakt door verdroogde bedrading, slangen, pakkingen, niet los te krijgen onderdelen e.d., waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn.

Wij doen geen onderhoud als uw toestel open, of als open aangesloten blijkt te zijn (de lucht voor de verbranding wordt dan uit de opstellingsruimte gehaald), en berekenen u dan de voorrijkosten en een half uur arbeid.

Wij doen geen onderhoud als blijkt dat uw toestel zich op een plaats bevindt waar een monteur niet veilig kan werken, en berekenen u dan de voorrijkosten en een half uur arbeid.

Wij doen geen onderhoud aan een toestel met een vermogen groter dan 75kw.

Wij berekenen een toeslag van €25,- op het abonnement of het onderhoud als blijkt dat uw toestel een vermogen heeft groter dan 40kW.

Wij berekenen een toeslag van €25,- op het abonnement of het onderhoud bij de eerste keer onderhoud van Agpo/Ferroli Econpact en Mega-Lux-Ultima cv-ketels.

Ook geldt er een toeslag van €25,- op ieder bezoek bij werkzaamheden op een vakantie- of bungalowpark.

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.


Door het invullen en versturen van dit aanvraagformulier geeft u toestemming bovengenoemde gegevens te gebruiken voor het maken van een afspraak.Duurzaam

Om het milieu zo min mogelijk te belasten rijden wij daar waar mogelijk elektrisch, gebruiken wij zo min mogelijk papier en als deze beschikbaar zijn laten wij u bij een reparatie de keus om een refurbished vervangingsonderdeel te plaatsen.

duurzaam-foto-2.jpg duurzaam-foto-3.jpg
...
qQueries: 2 / Total query time: 0.00016134sec.