Mobile Menu button
home
X
delen:

Online bestel formulier CV KETEL ONDERHOUDEN

Bestel een abonnement door onderstaand formulier in te vullen.

*= verplicht veld.


Gewenste abonnement *:*) Let op: Uw toestel mag niet ouder dan 5 jaar zijn.

Adres invoeren? Vul postcode en huisnummer in (zonder huisnummer-toevoeging) en de adresgegevens worden automatisch ingevuld.Het abonnement gaat in direct na de eerste onderhoudsbeurt; is het toestel in orde dan betaalt u alleen de abonnements kosten. Voor het verhelpen van de bij het eerste bezoek geconstateerde problemen berekenen wij de materiaalkosten en arbeidstijd in blokken van een half uur. Moeten er onderdelen besteld en later geplaatst worden dan wordt hiervoor tevens de arbeidstijd berekend. Na 1 of 2 jaar (afhankelijk van de abonnementsvorm) nemen wij contact op voor het maken van een nieuwe afspraak met betrekking tot de onderhoudsbeurt.

Maakt uw toestel deel uit van een warmtepomp installatie (hybride warmtepomp)? Dan is een abonnement niet mogelijk en wordt een enkele onderhoudsbeurt uitgevoerd. Of u moet gaan voor een warmtepomp abonnement.

Is uw toestel bij de 1e beurt 15 jaar of ouder, dan is een abonnement niet meer mogelijk en wordt een enkele onderhoudsbeurt uitgevoerd.
Bij oude, slecht of niet onderhouden toestellen is het mogelijk dat er bij de 1e beurt defecten ontstaan, veroorzaakt door verdroogde bedrading, slangen, pakkingen, niet los te krijgen onderdelen e.d., waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn.

Blijkt uw toestel open, of als open aangesloten te zijn (de lucht voor de verbranding wordt uit de opstellingsruimte gehaald) dan onderhouden wij die niet en berekenen u de voorrijkosten en een half uur arbeid.

Blijkt een toestel zich op een plaats te bevinden waar een monteur niet veilig kan werken, dan berekenen wij u de voorrijkosten en een half uur arbeid.

Prijzen zijn van toepassing op cv-ketels voor standaard woningen. Voor ketels met een vermogen van 40kw of meer gelden afwijkende tarieven.

Bij de eerste onderhoudsbeurt van Agpo/Ferroli Econpact en Mega-Lux-Ultima cv-ketels geldt een eenmalige toeslag van € 25,-.

Heeft u een abonnement elders opgezegd dan kunt u direct gebruik maken van onze service. Geef dan als ingangsdatum de maand waarin u het onderhoud wil laten plaatsvinden.

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.


Door het invullen en versturen van dit aanvraagformulier geeft u toestemming bovengenoemde gegevens te gebruiken voor het maken van een afspraak.

...