Mobile Menu button
X
delen:

VENTILATIE ONDERHOUD

icons

Een goed werkende mechanische ventilatie is belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Uw mechanische ventilatie reinigen is daarom van groot belang. Door stoffen die vrijkomen wanneer wij wassen, afwassen, douchen, koken en ademen is het noodzakelijk dat er goed geventileerd wordt.

Het belang van een goed werkende mechanische ventilatie wordt dan ook vaak onderschat. U doet er verstandig aan om uw jaarlijks de ventilator unit een onderhoudsbeurt te geven maar zeker om het jaar en iedere 5 jaar een reiniging van het hele systeem inclusief de kanalen te laten uitvoeren. Zo bent u er zeker van dat het ventilatiesysteem van uw huis naar behoren werkt en u kunt genieten van gezonde, schone en frisse lucht in uw huis.

Ventilatie (afzuig)box onderhoud
Warmte Terug Win onderhoud
Ventilatie (afzuig)kanaal onderhoud

Ventilatie (afzuig)box vervangen

MV of WTW?

In de praktijk blijkt dat men niet weet of er een Ventilatie-unit (MV) of een Warmte-Terug-Win-unit (WTW) in de woning aanwezig is. Met behulp van onderstaande foto's heeft u een idee van wat er zich in uw woning bevindt. De MV unit is meestal niet meer dan 40cm in het vierkant. De WTW unit daarentegen kan wel 100cm in het vierkant zijn.

Mechanische ventilatie (MV):

Ventilatie-unit MV units

Warmte Terug Win (WTW):

WTW units


Direct een abonnement ga naar het online bestel formulier.

klik hier voor het online bestel formulierDuurzaam

Om het milieu zo min mogelijk te belasten rijden wij daar waar mogelijk elektrisch, gebruiken wij zo min mogelijk papier en als deze beschikbaar zijn laten wij u bij een reparatie de keus om een refurbished vervangingsonderdeel te plaatsen.

duurzaam-foto-2.jpg duurzaam-foto-3.jpg
...
qQueries: 2 / Total query time: 0.00014488sec.