Mobile Menu button
home
X
delen:

WARMTEPOMP INSTALLEREN

Op uw bestaande cv-ketel/installatie een warmtepomp installeren waardoor er een zogenaamde hybride lucht-water warmtepomp ontstaat. Deze warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht en geeft deze af aan de verwarmingsinstallatie. In situaties waar de door de warmtepomp afgegeven warmte niet voldoende is zal de cv-ketel bijspringen of overnemen. Het totale gasverbruik kan hierdoor tot 70% afnemen.

Klik hierBekijk een video voor een korte uitleg van een Hybride systeem.

Is een Warmtepomp geschikt voor mijn woning?

Niet in iedere woning kan een warmtepomp geïnstalleerd worden.

Klik hierBekijk hier of uw woning geschikt is voor een warmtepomp.

Warmtepomp installeren

Met een vakkundige warmtepomp installatie bieden we u dé zuinige en duurzame oplossing voor het verwarmen van uw woning. Stijgende energieprijzen zijn tegenwoordig eerder norm dan uitzondering, waardoor de behoefte naar slimme, duurzame oplossingen enorm is. Een warmtepomp biedt hierin dé uitkomst en is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor ons milieu. Ontdek de voordelen en kosten die horen bij een warmtepomp installatie door Warmte Groep B.V. en laat u inspireren.

Remeha Elga Ace Hybride warmtepomp installeren

Bij Warmte Groep B.V. beschikken we over een speciaal opgeleid team dat zorgdraagt voor het opstellen van een vrijblijvende offerte tot het installeren van uw nieuwe Remeha warmtepomp. Onze ervaren warmtepomp installateurs plaatsen uw nieuwe warmtepomp op de bestaande cv-ketel, waardoor er een zogeheten hybride lucht-water warmtepomp ontstaat. Deze warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht en geeft deze af aan de verwarmingsinstallatie in uw woning. In periodes waar de warmtepomp onvoldoende warmte kan onttrekken uit de buitenlucht, zal uw cv-ketel bijspringen om de gewenste temperatuur te creëren. Dankzij een warmtepomp installatie neemt uw totale gasverbruik af tot wel ruim 70%.

Het installeren van een warmtepomp is een gespecialiseerde klus waarvoor wij een speciaal daarvoor opgeleid team hebben dat zorgdraagt voor het hele traject van offerte tot montage. Omdat het een gespecialiseerde klus is beperken wij ons tot het installeren de Remeha Elga Ace Hybride warmtepomp.
Klik hierBekijk de Remeha Elga warmtepomp brochure (PDF, (2.7 Mb)

Warmtepomp installeren binnen 1 dag door ervaren warmtepomp installateur

Een warmtepomp installeren is een behoorlijk ingrijpende klus, waardoor we bij Warmte Groep B.V. uitsluitend gebruik maken van ervaren warmtepomp installateurs. Hierdoor verzorgen we bijna alle installaties binnen slechts 1 dag. Een enkele uitzondering gaat op voor hoge appartementen, waardoor een stellingopbouw noodzakelijk is. In dat geval neemt de warmtepomp installatie meer tijd in beslag. Onze installateurs werken zeer nauwkeurig en verzekeren u van een strakke en nette afwerking.

Warmtepomp installatie kosten

De kosten voor een nieuwe warmtepomp, inclusief installatie zijn afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan het type woning, de inhoud van uw woning, huidige cv-ketel en overige factoren.

Een prijsindicatie inclusief montage is € 6000,- uitgaande van een 4kw hybride uitvoering. Een eventuele subsidie vraagt u achteraf aan.
Bij Warmte Groep B.V. streven we te allen tijde naar een optimaal eindresultaat, waardoor maatwerk noodzakelijk is. Bent u benieuwd naar de kosten voor een warmtepomp installatie in uw woning? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Waarom een warmtepomp laten installeren?

Een warmtepomp is hét ideale verwarmingssysteem voor eenieder die op zoek is naar een duurzamere levensstijl. Een hybride warmtepomp zorgt namelijk voor een flinke vermindering van uw gasverbruik, wat goed is voor het milieu én uw portemonnee. Onderstaand vindt u de grootste voordelen van een warmtepomp installatie in uw woning.

Voordelen van een hybride warmtepomp

  • Bespaar tot wel 70% op uw gasverbruik
  • Verbetering van energielabel van uw woning
  • Waardestijging van uw woning
  • Verminderde CO2-uitstoot
  • Snelle installatie
  • Betaalbaar verwarmingssysteem
  • Behoud van huidige radiatoren

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

Alvorens onze ervaren warmtepomp installateurs starten met het installeren van uw nieuwe warmtepomp, is het noodzakelijk om te bepalen of uw huidige woning geschikt is voor een warmtepomp. Een warmtepomp is namelijk niet rendabel in iedere woning. De installatie is interessant als uw woning aan een aantal belangrijke criteria voldoet. Onderstaand vindt u meer informatie over de belangrijkste eigenschappen waaraan uw woning moet voldoen.

Een goed geïsoleerde woning

Goede isolatie is een echte must voor de werking en effectiviteit van een warmtepomp. Een slecht geïsoleerde woning zorgt er namelijk voor dat de opgeleverde warmte van een warmtepomp snel verdwijnt en de cv-ketel voortdurend moet bijspringen. Hierdoor is het rendement van uw warmtepompsysteem laag en bespaart u minder energiekosten.

Een geschikt warmte-afgiftesysteem

Het meeste rendement haalt u uit een warmtepomp als uw huidige radiatoren ook werken bij lagere temperaturen. Een warmtepompsysteem werkt namelijk door middel van lagetemperatuurverwarming zoals vloerverwarming. Is dit niet voldoende dan zal de cv-ketel bijspringen om de gewenst temperatuur te behalen.

Hoe lang gaat een warmtepomp mee?

In de regel kennen warmtepompsystemen een levensduur van 15 tot 20 jaar. Door periodiek onderhoud van uw warmtepomp door ervaren installateurs kan de levensduur van een warmtepomp verlengd worden tot wel 30 jaar.

Onderhoud van de warmtepomp

Warmtepompen zijn zeer onderhoudsarm, maar helaas niet geheel onderhoudsvrij. Preventief onderhoud aan uw warmtepomp is dan ook noodzakelijk. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de warmtepomp zijn energiezuinige karakter behoudt en verlengt de levensduur.

Direct een vrijblijvende offerte voor een Remeha Elga Ace Hybride warmtepomp?

Vul het onderstaande offerteformulier in.
Offerteformulier Warmtepomp


Adres invoeren? Vul postcode en huisnummer in (zonder huisnummer-toevoeging) en de adresgegevens worden automatisch ingevuld.

Door het beantwoorden van de volgende vragen kunnen wij u gerichter een aanbieding doen:

 m3
 m3
Over de te plaatsen warmtepomp:

 meter
Voeg foto's toe:

Voeg bij voorkeur 4 foto's toe van uw huidige cv-ketel:
(Nog geen foto toegevoegd)(Nog geen foto toegevoegd)(Nog geen foto toegevoegd)
(Nog geen foto toegevoegd)

Door het invullen en versturen van dit aanvraagformulier geeft u toestemming bovengenoemde gegevens te gebruiken voor het maken van een afspraak.Duurzaam

Om het milieu zo min mogelijk te belasten rijden wij daar waar mogelijk elektrisch, gebruiken wij zo min mogelijk papier en als deze beschikbaar zijn laten wij u bij een reparatie de keus om een refurbished vervangingsonderdeel te plaatsen.

duurzaam-foto-2.jpg duurzaam-foto-3.jpg
...