Mobile Menu button
X
delen:

Onderhoud Warmtepomp


De warmtepomp

De warmtepomp onttrekt warmte uit de omgeving en geeft deze af in uw woning via vloer- of wandverwarming of via radiatoren eventueel ondersteund door een cv-ketel (hybride).

Onderhoud aan uw warmtepomp

Warmtepompen zijn onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. Onderhoud aan een warmtepomp heeft een preventief karakter. Dankzij regelmatig onderhoud aan uw warmtepomp verlengt u de levensduur en behoudt u het energiezuinige karakter van het systeem. De onderhoudswerkzaamheden bij een warmtepomp verschillen voor elk merk en type. Tijdens het onderhoud aan de warmtepomp voert onze monteur de door de fabrikant preventief voorgeschreven handelingen en metingen uit om een optimale en veilige werking te garanderen.

Informatie warmtepomp toestelkeuring

Warmtepomp toestelkeuring

Alvorens een onderhoudsabonnement te kunnen bieden is het van belang te bepalen of dat mogelijk is qua opstelling, bereikbaarheid, merk en type. Het toestel moet ten behoeve van het uitvoeren van werkzaamheden vrij toegankelijk zijn voor de monteurs. De werkplek moet voldoen aan de eisen die de Arbowetgeving aan werkplekken stelt. De fysieke en mentale veiligheid van monteurs moet op locatie ten alle tijden gegarandeerd worden.

Om dit te bepalen is een zogenaamde Warmtepomp Toestelkeuring nodig. Bij deze toestelkeuring voeren wij direct het mogelijke en/of afrondende onderhoud in overleg uit en ontvangt u daarna een aanbieding voor een onderhoudsabonnement voor de Warmtepomp en eventueel aanwezige zone na-regeling.

Zie de complete voorwaardenDirect een Warmtepomp Toestelkeuring aanvragen?

Vul ons online bestelformulier in om direct de toestelkeuring voor uw warmtepomp aan te vragen. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, ontvangt u een bevestigingsmail. We mailen u hierna zo snel mogelijk een afspraakvoorstel voor de toestelkeuring.

klik hier voor het online bestel formulier


Getoonde merken zijn ter indicatie, wij onderhouden alle reguliere merken.


Certificering

Ons bedrijf is F-gassen gecertificeerd. Dankzij het certificaat weet u zeker dat onze goed opgeleide medewerkers alles doen om de uitstoot van CFK’s en HCFK’s (F-gassen) terug te dringen.

Direct de Toestelkeuring Warmtepomp bestellen?

Vul ons online bestelformulier in om direct de toestelkeuring voor uw warmtepomp aan te vragen. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, ontvangt u een bevestigingsmail. We mailen u hierna zo snel mogelijk een afspraakvoorstel voor de toestelkeuring.

klik hier voor het online bestel formulierDuurzaam

Om het milieu zo min mogelijk te belasten rijden wij daar waar mogelijk elektrisch, gebruiken wij zo min mogelijk papier en als deze beschikbaar zijn laten wij u bij een reparatie de keus om een refurbished vervangingsonderdeel te plaatsen.

duurzaam-foto-2.jpg duurzaam-foto-3.jpg
...
qQueries: 2 / Total query time: 0.00015131sec.