Mobile Menu button
X

Vacature: Ervaren Installatiemonteur (Regio Utrecht - Amersfoort)

Kom het team van Warmte Groep versterken!

Wie zijn wij?

Warmte Groep, gevestigd in Houten, is een gerenommeerd onderhoudsbedrijf met een rijke historie van meer dan 100 jaar. Wij zijn experts in het onderhoud en de reparatie van cv-ketels, warmtepompen, airconditionings en ventilatiesystemen. Bij ons staat kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Wij zorgen ervoor dat al onze monteurs volgens de regelgeving worden opgeleid en gecertificeerd, zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren in een ongedwongen en prettige sfeer.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar ervaren installatiemonteurs voor het vervangen van cv-ketels en het installeren van warmtepompen bij onze particuliere klanten in de regio Utrecht - Amersfoort.

Jouw rol

Als ervaren installatiemonteur werk je samen met een hulpmonteur om cv-ketels volgens de regelgeving te vervangen en in bedrijf te stellen. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk en het waarborgen van de veiligheid tijdens het installatieproces.

CO certificering

Heb je nog geen CO vakmanschapscertificering? Geen zorgen! Wij begeleiden je graag om deze certificering snel te behalen.

Wat bieden wij?

  • Een competitief salaris boven CAO-normen, variërend tussen € 2500,- en € 5000,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Diverse doorgroeimogelijkheden door middel van interne en externe cursussen.
  • Opleiding tot gecertificeerde servicemonteur.
  • Nette werkkleding, alle benodigde materialen en het beste gereedschap.
  • Een bedrijfsauto en telefoon.
  • Een ongedwongen en prettige werksfeer.
  • Vakantiedagen en pensioenregeling volgens de CAO Metaal en Techniek.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf als onze nieuwe ervaren installatiemonteur? Solliciteer dan direct online! Wil je eerst de sfeer proeven? Geef dan aan dat je graag een dag wilt meelopen met een van onze monteurs. Solliciteer nu!

Contact:

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel ons op 085-4016209 of stuur een e-mail naar info@warmtegroep.nl.

Solliciteer direct online

Werken bij Warmtegroep
Werkgebied van Warmte Groep BV

Duurzaam

Om het milieu zo min mogelijk te belasten rijden wij daar waar mogelijk elektrisch, gebruiken wij zo min mogelijk papier en als deze beschikbaar zijn laten wij u bij een reparatie de keus om een refurbished vervangingsonderdeel te plaatsen.

duurzaam-foto-2.jpg duurzaam-foto-3.jpg
...
qQueries: 2 / Total query time: 0.00021707sec.