Mobile Menu button
X
delen:

CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

Aan u de keuze

Het regelmatig de CV-ketel onderhouden wordt vaak niet gedaan. U staat er niet vaak bij stil, maar een cv-ketel ook wel verwarmingsketel is één van de belangrijkste factoren in uw huishouden. U vertrouwt namelijk op ieder gewenst moment van de dag op een aangename temperatuur en warm water. De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. De meeste onvoorziene kosten komen voort uit een niet onderhouden cv-ketel. Jaarlijks gebeuren er meerdere ongelukken door slecht of niet onderhouden cv ketels. Voorkom brand of nog erger een dodelijk ongeluk door koolmonoxide. Door uw cv-ketel (bij voorkeur jaarlijks) te laten controleren worden veel problemen en/of gevaarlijke situaties voorkomen.

Tijdens het cv-ketel onderhoud voert onze monteur de door de fabrikant preventief voorgeschreven handelingen uit om een optimale en veilige werking te garanderen.

Voor een product dat zo intensief gebruikt wordt mag je verwachten dat het onderhoud ervan goed geregeld is.
Jammer genoeg wijst de praktijk vaak wel eens anders uit. Een cv-ketel maakt per jaar gemiddeld tussen 1500 en 2000 branduren voor het verwarmen van uw woning en warm tapwater. Ter vergelijking: een auto die zoveel uren maakt heeft al meer dan 100.000 kilometer op de teller staan. Elk jaar cv-ketel onderhoud is dus net zoiets als een servicebeurt voor de auto. Het is dus belangrijk om regelmatig en goed cv-ketel onderhoud te laten uitvoeren door de vakman.

abonnementen

Laat uw cv-ketel onderhouden en:

Kies één van onze CV-ketel onderhoudsabonnementen

Service abonnement

Met het Service abonnement heeft u 1 jaar recht op onze service en betaalt u geen voorrijkosten, wél het arbeidsloon bij reparaties in de cv-ketel.

Wij adviseren een Comfort X abonnement.

€ 45,00 (incl. btw per jaar) Bekijken

Comfort X abonnement

Bij het Comfort X abonnement heeft u 1 jaar recht op onze service en betaalt u geen voorrijkosten of arbeidsloon bij reparaties in de cv-ketel inclusief het één keer per jaar uitvoeren van een cv-ketel onderhoudsbeurt.

€ 85,00 (incl. btw per jaar) Bekijken

Basis abonnement
(= losse onderhoudsbeurt)

Hierbij voeren wij een enkele onderhoudsbeurt volgens fabrieksadvies uit.

Wij adviseren een Comfort X abonnement.

€ 70,00 (incl. btw per keer) Bekijken

Het cv-ketel onderhoudsabonnement (eventueel aangevuld met onderhoud van uw ventilatie unit) begint met een onderhoudsbeurt volgens fabrieksadvies. Heeft u binnen één jaar een storing, dan verhelpen wij die zo spoedig mogelijk. In 99% van de gevallen doen wij dat nog dezelfde dag, waarbij u geen voorrijkosten of arbeidsloon betaalt. Na één jaar plannen wij opnieuw de onderhoudsbeurt in.

Het cv-ketel onderhoudsabonnement kunt u voor € 35,- aanvullen met het onderhoud van uw mechanische ventilatie unit. Door vervuiling neemt de afzuigcapaciteit na 2 jaar al met een kwart af, uw woning is dan niet meer goed geventileerd.

Prijzen zijn van toepassing op cv-ketels voor standaard woningen. Voor ketels met een vermogen van 40kw of meer gelden afwijkende tarieven.


Direct een abonnement afsluiten? Ga naar het online bestel formulier.

klik hier voor het online bestel formulier

Sluit nu een cv-ketel onderhoudsabonnement af en verklein de kans dat uw cv ketel vroegtijdig kapot gaat. Daarnaast blijft uw cv-ketel een stuk beter werken waardoor hij bespaart op uw energiekosten.

Warmte Groep doet onderhoud aan vrijwel alle merken en typen cv ketels zoals Intergas, Agpo, Ferroli, Nefit, Atag, Remeha, Itho, Daalderop en Vaillant.


Abonnementen (2019) vergeleken: Warmte Groep het voordeligst.

klik hier voor de prijs vergelijking


Online bestelformulier woning VERHUURDER.

klik hier voor het online bestel formulier voor verhuurders1. CV KETEL VERVANGEN

icons

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw CV ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden. Vanwege energieverbruik en zekerheid.

Lees meer...

2. CV KETEL ONDERHOUDEN

icons

De cv-ketel is één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning. Uit de praktijk blijkt dat de meeste onvoorziene kosten hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel.

Lees meer...

3. ABONNEMENT BESTELLEN

icons

Als u zich heeft aangemeld en wij hebben u ingepland voor de 1e onderhoudsbeurt en u krijgt een storing vóór de 1e onderhoudsbeurt dan kunt u al een beroep op ons doen. Wij berekenen u dan wel de voorrijkosten en arbeidstijd voor het verhelpen van de storing.

Lees meer...
...
Beoordeling door klanten: 9,0/10 - 885 beoordelingen